04 maja 2020przedmuchany pisze: lata 30-40 i obozy śmierci pokazały zwierzęce oblicze, obłąkani psychopaci, szkoda tych Żydów ukatrupionych.
Legalize Auschwitz
11 kwietnia 2020Rosynant2000 pisze: Szkoda, że taki chujowy gaz... mogliby dać mieszankę tego co zaaplikowano gościom w teatrze na Dubrowce.
Ostatnio sobie myślałem jaką lub jakie substancje podaja przy eutanazji:
1. tiopental
2. pankuronium
3. chlorek potasu
05 maja 2020polymerase pisze:Jak dobrze ogarniam tą akcje to tam był carfentanyl.11 kwietnia 2020Rosynant2000 pisze: Szkoda, że taki chujowy gaz... mogliby dać mieszankę tego co zaaplikowano gościom w teatrze na Dubrowce.
Ostatnio sobie myślałem jaką lub jakie substancje podaja przy eutanazji:
1. tiopental
2. pankuronium
3. chlorek potasu
Czasem już sam tiopental wystarczy, ale zdarzają się osoby z mega tolerancja na taki środki...
Do eutanazji używa się innych leków chyba, ale mogę się mylić.
Tolerka tolerką, ale i u "zwykłych" ludzi się zdarza że takie kombinacje nie działają albo nie działają tak jak powinny. ,
Co do eutanazji nie mam pojęcia, ale myślę że powinien być tu jakiś wybór środków dla klienta.
Ja bym wybrał midazolam, fentanyl i marihuanę. Oczywiście wszystkie iv.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
ja latam
Ale faktem jest że najłatwiej jednak umrzeć przez przypadek lub jakiś niezmierzony błąd co u ćpunów często się zdarza.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
myslisz ze po chuj na bloki spadają paczki z dragami, zebys usmiechniety byl?
ale zgadzam sie ze łatwo tak zrzucić cieżąr z siebie a to my za siebie odpowiadamy. chodzi mi tylko o to ze serio nie da sie od tak zabić, próbowałem nie raz, wiem o czym mówie. dlatego zachęcam ze skoro i tak masz życ to lepiej w miare git niz z wieczna deprecha no nie?
ja latam
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.