Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 246 / 11 / 0
Jak debil.
Mój współlokator jak mnie raz zobaczył na 3 plateau na czworaka człapiącego po korytarzu, to następnego ranka mówił, żebym więcej mu się po deksie nie pokazywał. Widać było po nim lekkie obrzydzenie i silny dysonans poznawczy.

rozdziawiona japa i wyłażące z orbit, lekko rozjechane na zewnątrz 'oczy kobry' oraz 'shit eating grin' %-D
“We are not entitled to our opinions; we are entitled to our informed opinions. Without research, without background, without understanding, it’s nothing. It’s just bibble-babble. It’s like a fart in a wind tunnel, folks.”
  • 562 / 29 / 0
Wzrok osoby której ktoś niepostrzeżenie wsadził kij do tyłka, i ruchy ptaka z połamanymi skrzydłami, ewentualnie jak członkowie Kraftwerk w teledysku The Robots.
Uwaga! Użytkownik skatofagi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 322 / 2 / 0
Lubię wgapiać się w lustro po tryptaminach. Spokojna twarz i maksymalnie rozszerzone źrenice, by chłonąć jak najwięcej visuali. Po DXM wyglądam jak paralityk podczas wykonania wyroku na krześle elektrycznym.
W czerwonej tabletce było DMT z IMAO, a w niebieskiej końska dawska GHB. Dobrze wybrałeś, Neo.
  • 488 / 13 / 2
Przejebanie wygląda :D

Oczy wyjebane w kosmos, może źrenice nie są wielkości 5-złotówek jak po grzybach, ale te białka.. Obrzęk twarzy, krzywy ryj i strasznie wyglądająca twarz ćpuna z kosmosu.. Ogólnie, nawet dawki rzędu 100 mg powodują lekkie zmiany w wyglądzie twarzy, a po 600-900 mg wygląda się jak chodzący trup. A najgorzej to w ciągach, po 5-dniach dekszenia ciężko rozpoznać siebie w lustrze 8-( :moody:
  • 803 / 40 / 0
co za pytanie: w najlepszym wypadku dziwnie, choć częściej po prostu żałośnie
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
  • 581 / 91 / 6
psyclone pisze:
Lubię wgapiać się w lustro po tryptaminach. Spokojna twarz i maksymalnie rozszerzone źrenice, by chłonąć jak najwięcej visuali. Po DXM wyglądam jak paralityk podczas wykonania wyroku na krześle elektrycznym.
Myślałem, że tylko ja tak mam! A nie, czekaj, toż to jasne, że nie, przecież to zajebiste! Jeszcze ten nos wędrujący po ryju jak gdyby nigdy nic. Czy miał bilet? NIE! Ale łaził jak szwab-turysta po mazurach pedał jebany. Ale go kocham. Po fenkach i lizerach nie mam takich jazd. Tryptaminy to jednak klasa.

"Wytrzeszczone oczy, rozszerzone źrenice, twarz nienaturalnie pozbawiona wyrazu. Charakterystyczne niezdarne ruchy jeszcze potęgowały całokształt. Wyglądałem jak upośledzony umysłowo amfetaminista na imprezie z ruskim techno." - Z mojego trip raportu. Że też mi się chciało to pisać. Człowiek młody, głupi marnował czas na takie głupoty. Zamiast ćpać.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 450 / 26 / 1
Na większych dawkach mam opory przed oglądaniem swojego oblicza, ale przy mniejszych ilościach bądź na początku działania wyglądam tak, jakby ktoś właśnie zarżnął mojego ukochanego szczeniaczka + mam delikatnie uniesione kąciki ust, jakoby w uśmiechu (pewnie planuję zemstę na zabójcy :) ).

A tak serio, określenie "zgaszony wyraz twarzy" najlepiej pasuje do sytuacji. Koleś z Wikipedii znał się na rzeczy.
Don't get high on your own supply. Of course, not everyone follows the rules, hmm?
  • 5297 / 949 / 0
Odkopuje temat... co sie osmialem !super opisy.

Do 300 mg jeszcze wzglednie, ale w wyzszych tj. 450 juz nie zaciekawie . Strasznie cisnienie mi wali w czache i mam ryj jak pomidor z wytrzeszczem.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 80 / 8 / 0
Oczy jak szpilki, twarz zdrętwiała, zaburzona koordynacja fizyczna, odpowiadanie po chwili albo paru minutach na pytanie.
spazee :extasy:
  • 1762 / 591 / 0
Jak to określiła moją przyjaciółka widząc mnie po 600mg, "wielkie zdziwienie i kilka chorób psychicznych jednocześnie".
ODPOWIEDZ
Newsy
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.