21 kwietnia 2020Holz pisze: Mam pytanie odnośnie kody i alkoholu. Tak wiem że leki i alkohol nie idą ze sobą w parzę, ale kiedy zagrzeje w ciągu dnia kode w dawce rzędu 300mg, to tego dnia w ogóle nie mogę się napić żadnego alkoholu? Mam tutaj głównie na myśli wino musujące rzędu 10 - 12%. Jeśli mogę to po jakim czasie i ile musze odczekać godzin a jak nie to po kilku dniach kiedy mój organizm wydali z siebie lek? Zaznaczam że mam wysoko rozwinięta tolerancje i taka dawka działa na mnie dosyć krótko. Niech ktoś to wie mi to w miare prosty sposób wyjaśni.
Powiem tak- biorę opio od 8śmiu lat i nie było ani jednego razu żebym do kody.majki lub oxy nie pił tych 3/5 piw. Noo może był jeden raz który przez to że był jeden dobrze pamiętam. Ale oczywiscie alko zaczynam pic tak po 2/3 h od wzięcia żeby sobie początkowej fazy nie psuć.
To juz lepiej bieda keton/benzo/ oxy
https://psychonautwiki.org/wiki/Extract ... r_products - tutaj dokładny opis takiej ekstrakcji.
A ten syrop sobie daruj, 100mg kody co najwyżej lekko posmyra na zasadzie podniesionego nastroju i tyle. Zostaw to sobie żeby dorzucić kiedyś do większej ilości, albo podbić delikatnie jakąś inną substancję.
nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim - starysteve
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.