Nie żeby coś
Ale z tego co wiem, to Ty nacjololo-kibolem nie jestes
Bez pandemii czy z pandemią, za wiele sie nje zmienia.
Rząd robi obywateli w chuja, część się buntuje ale większość przesiąka propagandą, wybory, kolejny rząd robiący ludzi w chuja, znowu opozycja, znowu propaganda, wybory.. i tak sie to zapętla. A po drodze yylko uciekaja dziwki wóda i lasery.
I hawajska.
Nie ma co srac w gacie - zdechniemy i tak.
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
20 kwietnia 2020pawoleh666 pisze:
Bez pandemii czy z pandemią, za wiele sie nje zmienia.
20 kwietnia 2020Fatmorgan pisze: Przed 2012 szanowany poniekąd użytkownik jogurt zapowiadał koniec świata w niedługiej przyszłości, co więcej twierdził, że tacy jak on będą na szczycie cokolwiek miałoby to znaczyć.
Nie żeby coś
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Przeciez pierwotnie to bylo 2-3 tygodnie?
Nic nigdzie nie wystrzeli jak bedziecie nosic maseczke, myc rece i pilnowac higieny.
A maseczka nie po to, że wirus nie przejdzie ino po to, że jak dotykasz klamek to potem nie pchasz łap do geby.
Nic nigdzie nie wystrzeli bo... Wirus u nas był mniej wiecej 2-3 tyg przed wykryciem pierwszego przypadku.
I co ? wystrzeliło coś? Nie
JA pierdziele dajecie sie wkrecac jak dzieci.
Zwlaszcza w niedziele.
EDIT: Niestety moja teoria jest taka że wszystkie "dziadki "ANTYpis" ppo prostu chcą pokazać że rząd nie będzie im mówił kiedy mają robić zakupy jak za komuny i specjalnie idą do sklepu w innych godzinach niż ta 10-12.00 -niestety jest w mojej rodzinie jeden taki przypadek i wydaje mi się że jest to zjawisko na większą skalę... Ja też jestem AntyPis ale tego typu działanie jest skrajnie nieodpowiedzialne i popier^*()ne....
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.