Nie żeby coś
Ale z tego co wiem, to Ty nacjololo-kibolem nie jestes
Bez pandemii czy z pandemią, za wiele sie nje zmienia.
Rząd robi obywateli w chuja, część się buntuje ale większość przesiąka propagandą, wybory, kolejny rząd robiący ludzi w chuja, znowu opozycja, znowu propaganda, wybory.. i tak sie to zapętla. A po drodze yylko uciekaja dziwki wóda i lasery.
I hawajska.
Nie ma co srac w gacie - zdechniemy i tak.
20 kwietnia 2020pawoleh666 pisze:
Bez pandemii czy z pandemią, za wiele sie nje zmienia.
20 kwietnia 2020Fatmorgan pisze: Przed 2012 szanowany poniekąd użytkownik jogurt zapowiadał koniec świata w niedługiej przyszłości, co więcej twierdził, że tacy jak on będą na szczycie cokolwiek miałoby to znaczyć.
Nie żeby coś
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Przeciez pierwotnie to bylo 2-3 tygodnie?
Nic nigdzie nie wystrzeli jak bedziecie nosic maseczke, myc rece i pilnowac higieny.
A maseczka nie po to, że wirus nie przejdzie ino po to, że jak dotykasz klamek to potem nie pchasz łap do geby.
Nic nigdzie nie wystrzeli bo... Wirus u nas był mniej wiecej 2-3 tyg przed wykryciem pierwszego przypadku.
I co ? wystrzeliło coś? Nie
JA pierdziele dajecie sie wkrecac jak dzieci.
Zwlaszcza w niedziele.
EDIT: Niestety moja teoria jest taka że wszystkie "dziadki "ANTYpis" ppo prostu chcą pokazać że rząd nie będzie im mówił kiedy mają robić zakupy jak za komuny i specjalnie idą do sklepu w innych godzinach niż ta 10-12.00 -niestety jest w mojej rodzinie jeden taki przypadek i wydaje mi się że jest to zjawisko na większą skalę... Ja też jestem AntyPis ale tego typu działanie jest skrajnie nieodpowiedzialne i popier^*()ne....
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.