Nie żeby coś
Ale z tego co wiem, to Ty nacjololo-kibolem nie jestes
Bez pandemii czy z pandemią, za wiele sie nje zmienia.
Rząd robi obywateli w chuja, część się buntuje ale większość przesiąka propagandą, wybory, kolejny rząd robiący ludzi w chuja, znowu opozycja, znowu propaganda, wybory.. i tak sie to zapętla. A po drodze yylko uciekaja dziwki wóda i lasery.
I hawajska.
Nie ma co srac w gacie - zdechniemy i tak.
20 kwietnia 2020pawoleh666 pisze:
Bez pandemii czy z pandemią, za wiele sie nje zmienia.
20 kwietnia 2020Fatmorgan pisze: Przed 2012 szanowany poniekąd użytkownik jogurt zapowiadał koniec świata w niedługiej przyszłości, co więcej twierdził, że tacy jak on będą na szczycie cokolwiek miałoby to znaczyć.
Nie żeby coś
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Przeciez pierwotnie to bylo 2-3 tygodnie?
Nic nigdzie nie wystrzeli jak bedziecie nosic maseczke, myc rece i pilnowac higieny.
A maseczka nie po to, że wirus nie przejdzie ino po to, że jak dotykasz klamek to potem nie pchasz łap do geby.
Nic nigdzie nie wystrzeli bo... Wirus u nas był mniej wiecej 2-3 tyg przed wykryciem pierwszego przypadku.
I co ? wystrzeliło coś? Nie
JA pierdziele dajecie sie wkrecac jak dzieci.
Zwlaszcza w niedziele.
EDIT: Niestety moja teoria jest taka że wszystkie "dziadki "ANTYpis" ppo prostu chcą pokazać że rząd nie będzie im mówił kiedy mają robić zakupy jak za komuny i specjalnie idą do sklepu w innych godzinach niż ta 10-12.00 -niestety jest w mojej rodzinie jeden taki przypadek i wydaje mi się że jest to zjawisko na większą skalę... Ja też jestem AntyPis ale tego typu działanie jest skrajnie nieodpowiedzialne i popier^*()ne....
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.