ODPOWIEDZ
  • 2936 / 243 / 0
03 kwietnia 2020yuck0 pisze:
Co teoretycznie wyszło by mi na gorsze: MDMA iv z możliwością nie trafienia w kabel czy metkat iv z taką samą możliwością
Z dwojga złego już lepiej metkata. Chociaż wjazd emki jest przekurwisty i wgniata w ziemię zalewając mózg wodospadem serotoniny, to podanie tą drogą jest silnie neurotoksyczne (wolne rodniki plus metabolity serotoniny w ogromnej ilości) i odradzam. Dobrze zrobiony metkat będzie miał mniej skutków ubocznych.
Swoją drogą ciekawe jakby połączyć metkata i emkę w jednej pompie - to musi być rozpierdol, dosłownie i w przenośni. Chociaż np emka z koko się nie lubią, tutaj może być podobnie.
  • 161 / 8 / 0
Właśnie ten wjazd emki jest bardzo kuszący, ale no neurotoksyczność takiego podania przemawia do mnie chyba bardziej niż ta chwila przyjemności
  • 608 / 58 / 0
04 kwietnia 2020tur3k pisze:
03 kwietnia 2020yuck0 pisze:
Co teoretycznie wyszło by mi na gorsze: MDMA iv z możliwością nie trafienia w kabel czy metkat iv z taką samą możliwością
Z dwojga złego już lepiej metkata. Chociaż wjazd emki jest przekurwisty i wgniata w ziemię zalewając mózg wodospadem serotoniny, to podanie tą drogą jest silnie neurotoksyczne (wolne rodniki plus metabolity serotoniny w ogromnej ilości) i odradzam. Dobrze zrobiony metkat będzie miał mniej skutków ubocznych.
Swoją drogą ciekawe jakby połączyć metkata i emkę w jednej pompie - to musi być rozpierdol, dosłownie i w przenośni. Chociaż np emka z koko się nie lubią, tutaj może być podobnie.
To przez blokujące działanie koki na serotonine, metcat tak nie robi z tego co mi wiadomo. Uwalnia tylko dopamine i noradrenaline. Skoro piko czy feta działaja fajnie z emką to czemu nie metcat, które wiazd z hotraila rozwala, to nie potrafie sobie wyobrazić iv. Nie mam zamiaru próbować nawet. Wole coś podpierdolić, podupczyć, wpierdolić komuś, niż ładować w kable.
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 2809 / 364 / 0
Uwielbiam emke choć coś mam pecha by dobra trafić..:/ ale w kabel nigdy bym jej nie podał mimo że opisują że wejście jest prze kozak .. to nie ryzykowalbym
  • 1 / / 0
Tak z innej beczki.
Macie jakies sposoby aby dorzutki działały euforycznie tak jak pierwszy lajn?? :nos:
  • 407 / 40 / 0
Chyba zawsze pierwsza dawka najlepsza da euforie potem juz nie czuc tego wejscia tylko przedluzasz stan
  • 1455 / 592 / 0
Moze to ja jestem jakis dziwny ale po 150-200mg jestem tak wyjebany , ze nie przyszlo mi nigdy do glowy nawet brac dorzutki :extasy:
Przestancie byc tacy chciwi i chytrzy na faze , jeszcze sie w zyciu nacpacie %-D no chyba , ze jak koledzy u gory planujecie walic :strzykawka: w kabel to jednak moze byc szybszy game over ...
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 515 / 71 / 0
MDMA, za każdym razem mam wrażenie jakby 2h trwały 10 minut.. Jest super ale to zbyt szybko ucieka. Gdyby tylko ten peak trwał o jakieś 1,5 h dłużej !
  • 4894 / 853 / 0
Zajebiste fazy, zawsze mają to do siebie ze za szybko się kończą. Taki życiowy slogan.
  • 563 / 104 / 0
ja po 130 mg mialem w chuj dobrą faze, dorzutka 100 mg zrobila ponownie robote ,przedluzyla zajebisty stan ,bylo nawet f ajniej , ale mowie ja nei cpam na codzien takze mozg jest raczej w dobrym stanie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.