Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
jak za to sie zabrac bo myslalem nad pocieciem go na jakies czesci i wpierdoleniem pod jezyk i nie przelykaniem sliny, tak jak w przypadku bupry.
Na ile go pociac mniej wiecej, aby te dawki nie poslaly mnie na tamten swiat przy tolerce 70-100mg majki na strzala, oral 240 oxy ? Nie walilem nic ciezszego od grudnia tak naprawde, wiec bede miec na uwadze spadek tolerancji.
01 kwietnia 2020caifilly pisze: mam pecfent 100, co z tym zrobic? czytalem, ze to gowno, ale w sumie wiele nie oczekuje, bo nudy jak skurwysyn i tak. tolerancja na opio raczej slaba, przy 200mg morfiny doustnie lekki nodding.
Tez miałem pecfent 100 i słaby jest .. ale będąc w szpitalu zaczęli mi podawać Instanyl 200mcg i jest na pewno lepszy ale tolerka leci kosmicznie szybko .. myślę o pacjencie 400mcg .. bo ten instanyl 200mcg już nie robi i cena 800 zł za 40 dawek a pecfent 400ug 32dawki za 630zloty .. daje do myślenia..
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.