Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 125 / 29 / 0
Potwierdzam. Osobiscie uznaje te date za dzien, w ktorym zmarlo RC.
  • 272 / 37 / 0
24 maja 2012Modyfikowany Bigos pisze:
W sobotę powinienem dostać trochę tego, ale chyba narazie odpuszcze testowanie...
Plotki o nielegalności, o wychodzeniu na analizie jako mefedron, czy sytuacji ktora dotyczy 4-FMC (2-FMC/3-FMC że przypał bo wychodzą prawie identycznie co nielegalne 4-FMC) - to wszystko bzdury...
Po przeszukaniu internetu, prawdopodobnie będzie bardziej aktywne od mefedronu (mniejsze dawkowanie)
profil działania ulegnie zmianie nieogar zostanie zastąpiony bardzo czystym umysłem, no i główne działanie ponoć bardzo przypomina MDMA.
Skrócona nazwa to będzie prawdopodobnie - Mofedron

Aaaa i najważniejsze, Maciek mylił się w kwestii aktywności tego związku... jest aktywny ^_^
MaciekB pisze:
... Produktem syntezy nie jest metkatynon tylko orto-metoksy-N-metylokatynon czyli pochodna katynonu o wątpliwej aktywności biologicznej, a wymieniony przez Ciebie o-Methoxy-α-bromopropiophone to produkt pierwszej reakcji z którego otrzymuje się orto-metoksy-N-metylokatynon (o-Methoxy-alpha-methylaminopropiophenone).
Sie niby mowi, ze 3mmc to mlodszy braciszek 4mmc czyli mefedronu, ale wiecie co? juz mowie, otoz testowalem wiele sortow trojeczki i testowalem mefedron w igielkach w krysztale, ktory ma chuj wspolnego z mefedronem aczkolwiek tez jest spoko mysle, ze dobra trojeczka przewyzsza mateusza.AMEN
Uwaga! Użytkownik xSzuLeRx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / 3 / 0
Ja testuję obecnie 3 z nowego miejsca i powiem Wam że jest petarda jak dawno nie było :)

Ciary mnie aż przeszły jak z 3 lata temu dawno takich dobroci nie jadłem.
  • 1891 / 426 / 4
a ja mm różowe słonie w szaFce ... nie rozumiem po co to napisałeś i skąd wiesz, że tO 3MMC? może meth?
DXM
  • 45 / 3 / 0
Może laborantem nie jestem ani labolatorium nie mam ale no dobry towarek.
  • 3455 / 556 / 2
Tak masz racje dobra trojeczka przewyzsza Mateusza. Te wejscie i pierwsze do pól godziny od sniffa te cos to jest miazga. Tylko wydaje mi sie, ze za bezpieczne to nie jest ; )
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9372 / 1823 / 2
Przecież trójka i czwórka to dwa różne światy.
Trójka charakteryzuje się słabszym,stabilniejszym i dłuższym działaniem.
Czwórka daje agresywniejsze, mocniejsze ale i krótsze działanie.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1040 / 150 / 0
Po wycofaniu mefedronu było mi smutno i 3mmc nie dawało do końca tego czegoś co było w mojej ulubionym RC lat 2009 - 2010.
  • 9372 / 1823 / 2
Bo to zupełnie inne działanie?
Bo zawiesiłem się na fazie z 2009r?
Bo jak lubisz jeść ogórki to pomidor będzie mieć inny smak?

Bo uzależnienie ma to do siebie, że na działanie substancji składa się 50 czynników w tym smak, wygląd, wejście itd a w samym działaniu utrwala się schemat konkretnego działania na konkretne receptory i przekaźniki?
Nie wiem jak to ująć bardziej obrazowo...
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 3 / / 0
Pierwszy raz 3mmc ok 100mg + po 1,5h 150mg + po 1,5h 60mg hexenu dzialalo tak ze pierwszego sie tylko przestraszylem potem juz nic a po 5h od zazycia hexenu od razu zejscie, zle samopoczucie itd wyszedlem z domu lęki (kolega mowil ze po czyms tam wkrecil sobie ze gonia go helikeptorami policja itd) ja mialem podobne schizy. Na 2/3 dzien w nocy to nie moglem oddychac nie wiem czy to brac wiecej bo zostalo mi jeszcze troszke. Ale moje pytanie jest takie czy to wina tego ze pomieszalem tych lęków i trudnosci z oddychaniem czy to normalne na pierwszy raz?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.