Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Z braniem innych dragów ostrożnie - nie spiesz się z tym, przemyśl 1000 razy zanim zrobisz. Są ludzie którzy się odcięli zupełnie od opio środowisk i tego bagna - palą trawę czy zarzucają kartony od czasu do czasu. Ćpają, pewnie - ale to ich tak nie niszczy. Ale jest też większość która albo zamienia jedną używkę na drugą (z opio na benzo albo na stimy na przykład) albo znudzeni innymi i tak wracają do grzania opiatów. Są w tym samym miejscu, tylko czasu (i często środków) do ogarnięcia się mniej, a i trzeźwość coraz ciężej osiągnąć z każdym takim cyklem.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
wiadomo tramadol jest SNRI, mam po nim ochote wychodzic z domu po calym tygodniu kiedy tak bardzi nie potrafiłeś wstac i wyjsc do ludzi, cos pięknego, gdy wytrzymalem czly tydzien na detoxie, ale uległem.
Moje pytanie jest takie - Jaki antydepresant bedzie w tym przypadku skazany? wenlafaksyna? Psychicznie jest naprawde slabo. Oczywiscie planuje odstawic.
Po za tym samo odurzanie się podczas leczenia się z jakiegokolwiek zaburzenia mija się z celem.
*antydepresanty (jebiące serotoninę) to nie tylko SSRI, to również MAOi-A, SNRI, SRA i wiele innych gówien.
11 marca 2020mariusz9984 pisze: @dgnted jak bierzesz SSRI to nie bierz Tramalu, grozi to zespołem serotoninowym!
Moje pytanie bylo inne - jaki antyderepsant bedzie najlepszy na „potramalową” depresje
Jutro zamierzam odstawić bo koronawirus i nie chce złapać skręty razem z objawami zarażenia bo by było słabo, nie chce też walić opio gdy się zararze bo wiadomo, depresja oddechowa i śmierć. Ta myśl mnie bardzo zmotywowała żeby nie robić przez jakiś czas ciągów dłuższych niż 5 dni w obawie przed skrętem
Mój znajomy ma już 3 miesiące ciągu na dawach 400-600 plus koda, i pomysłem że on to dopiero ma przejebane
innym sposobem, który obecnie częściej stosuję, to po prostu dzień Tramalenia i potem 2-3 przerwy, potem znowu ładowanie i znowu przerwa. dzięki temu lek zdąży wyparować z organizmu i nie podbija się na stałe jego stężenia, tylko leci się na czysto.
taki coś pozwala jedynie ustrzec się wystąpienia objawów odstawienia, czyli uzależnienia fizycznego. psychicznie jestem już grubo uzależniony i gdybym mógł to pewnie bym się w tym zatracił i ładował codziennie. a najlepsze i najgorsze jednocześnie jest to, że coraz bliżej do tego, abym sobie go załatwił na stałe.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Może się będę bardziej wymądrzał po miesiącu czy dwóch...
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.