09 listopada 2019politykier pisze: Właśnie zamówiłem 6g. Głównie dla zbadania upregulacji GABA-B. Jako, że leciałem 3 lata na GHB a obecnie sporadycznie używam phenibuta i baclofenu myślę, że jestem reprezentatywną próbką na tego typu testy :D stay tuned, będę zdawać raporty.
zazwyczaj baclo i feni używam jako podkład pod amph, więc dawki typu 25mg baclo, czy 1-1,5g fenibuta hcl sa dla mnie si.
tak szczerze to zjebałem te testy, a to są jedynie strzępki zmoich obserwacji. Głównie dlatego, że się rozczarowałem (a raczej zbyt dużo sobie obiecywałem po faso przy zbijaniu tolerki na gaba B). pozniej pojawiło trochę chaosu w moim życiu i w pewnym momencie nic nie działało jak należy. Bo mając antagonistę i agonistę gaba b dotarłem do punktu, w którym już nie wiedziałem co łykać. bo po dniu z baclo spoko resetowało. Ale kiedy kilka dni z rzędu poleciał fenibut, przy drobnych objawach odstawiennych zarzucenie antagonisty (faso), co logiczne, jedynie potęgowało zwałę. a przecież do pracy trzeba isć. Stosowanie faso naprzemiennie z agonistami gaba B ma sens tylko wtedy, gdy nie występują zadne objawy odstawienne gabeBergików (jesli zamierzasz normalnie funkcjonować np w robocie) albo by sie amknac na 3 dni w chacie i przyspieszyc detox. ostatnio się trochę ogarnąłem, więc chyba zamówię więcej i zrobie to jeszcze raz, rzetelnie.
Ja niebawem kupuję 5g fasoracetamu i zobaczymy czy się uda zbić tolerkę. Plus do tego codziennie agmantyna, która też podobno ładnie zbija niepokoje i lęki.
wycięto cytat - starysteve
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.