Dziwne jedyne może być to, że wystąpił ten efekt po ponad godzinie od wzięcia Xa
nie wiem czy tak długo się ładowało(w co wątpię) czy problem leży gdzie indziej.Musialem wziąć 1mg bo miałem ważne spotkanie z płcią piękną, od którego zależało to jak spędzę wieczór
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Miał ktoś ten sam problem i jakąś substancją go doraźnie korygował przy wyjściu do ludzi?
Jakieś benzo polećcie czy coś innego może? Tak żeby się wyluzować i po prostu wolniej mówić bez zbędnego spięcia i podjarki
Chyba sam sobie odpowiadam że alpra może pomóc, ale nie stosowałem jeszcze tego przy ludziach więc muszę przetestować
a może polecicie coś innego?
27 lutego 2020Vratislav pisze: @modest osobiście nigdy tak nie miałem. Poty to się dopiero zaczynają jak się NIE weźmie kiedy organizm się domaga.![]()
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.