Dziwne jedyne może być to, że wystąpił ten efekt po ponad godzinie od wzięcia Xa
nie wiem czy tak długo się ładowało(w co wątpię) czy problem leży gdzie indziej.Musialem wziąć 1mg bo miałem ważne spotkanie z płcią piękną, od którego zależało to jak spędzę wieczór
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Miał ktoś ten sam problem i jakąś substancją go doraźnie korygował przy wyjściu do ludzi?
Jakieś benzo polećcie czy coś innego może? Tak żeby się wyluzować i po prostu wolniej mówić bez zbędnego spięcia i podjarki
Chyba sam sobie odpowiadam że alpra może pomóc, ale nie stosowałem jeszcze tego przy ludziach więc muszę przetestować
a może polecicie coś innego?
27 lutego 2020Vratislav pisze: @modest osobiście nigdy tak nie miałem. Poty to się dopiero zaczynają jak się NIE weźmie kiedy organizm się domaga.![]()
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.