Dziwne jedyne może być to, że wystąpił ten efekt po ponad godzinie od wzięcia Xa
nie wiem czy tak długo się ładowało(w co wątpię) czy problem leży gdzie indziej.Musialem wziąć 1mg bo miałem ważne spotkanie z płcią piękną, od którego zależało to jak spędzę wieczór
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Miał ktoś ten sam problem i jakąś substancją go doraźnie korygował przy wyjściu do ludzi?
Jakieś benzo polećcie czy coś innego może? Tak żeby się wyluzować i po prostu wolniej mówić bez zbędnego spięcia i podjarki
Chyba sam sobie odpowiadam że alpra może pomóc, ale nie stosowałem jeszcze tego przy ludziach więc muszę przetestować
a może polecicie coś innego?
27 lutego 2020Vratislav pisze: @modest osobiście nigdy tak nie miałem. Poty to się dopiero zaczynają jak się NIE weźmie kiedy organizm się domaga.![]()
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.