Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
20 lutego 2020Marcins96 pisze: Powiedzcie mi czy ten myk z coca colą coś daje żołądkowi czy to farmazon tylko jakiś?
Nie rozumiem jak można nie mieć za grosz szacunku do własnego ciała i wpierdalać tyle syfu, byle tylko jakoś porobić się na te 2 godziny. To już jest chyba gorsze niż walenie denaturatu.
20 lutego 2020Vratislav pisze:Jak będziesz żarł tyle Thiocodinu to nic Ci nie pomoże...20 lutego 2020Marcins96 pisze: Powiedzcie mi czy ten myk z coca colą coś daje żołądkowi czy to farmazon tylko jakiś?
Nie rozumiem jak można nie mieć za grosz szacunku do własnego ciała i wpierdalać tyle syfu, byle tylko jakoś porobić się na te 2 godziny. To już jest chyba gorsze niż walenie denaturatu.
To jest substancja wypełniająca która jedynie podrażnia błony śluzowej żołądka. Czy w większym stopniu niż np. wódka? Nie sądzę. Potrzymaj w ryju wóde a potem thio, podrażnia podobnie
a potem pieprz np. albo imbir
Denaturat to masz zamiast mózgu skoro takie rzeczy pierdolisz. Osobiście po ciągach na thio nie odczuwam żadnych dolegliwości żołądkowych a po ciągach na wodzie bolą mnie bebechy jak skurwysyn
Podaj badania na to co pierdolisz albo skończ powtarzanie tych bredni.
Siedzisz na forum dla ćpuna i pierdolisz że nie rozumiesz jak można ćpać XD
Co jest zdrowsze od thio? Woda? koks?mefedron?
Uspokój się i ludzi nie strasz. Ludzie po 40 lat chlają w ciągach ostre alko i żyją, tu też będziesz żył nie dygaj
A bycie na forum dla cpunow nie oznacza ze ludzie tu nie dbają o zdrowie. I nie rzucaj się tak bo gościu chce dla ciebie dobrze, a ty to odbierasz jak atak personalny albo ogłoszenie że ci matkę zgwałcił.
Chlaja i żyją, niektórzy. Niektórzy też dostawali kulkę w łeb i żyli. Pomyśl czy masz tyle szczęścia w życiu żeby być w tej grupie której wiele nie zaszkodzi to sulfo.
@WrakCzlowieka ja to rozumiem, sam byłem ostro wjebany w kodę. Ale nie rozumiem jak można żreć to gówno w takich ilościach, przecież jest alternatywa w postaci Antidolu. A ogarnięcie majki czy oksy w tych czasach to nie jest jakiś wielki problem, wystarczy dobrze poszukać. I nie dość, że wyjdzie zdrowiej to jeszcze taniej. Walenie kody przy takiej tolerce nie ma najmniejszego sensu.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.