Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
18 lutego 2020Jonathan pisze: Zarzuciłem dziś 500mg i w sumie naszła mnie rozkminka podczas fazy że nie jest to jakoś mega fajne - tylko uczucie ciepła i swędzenia.
Fajnie jest od czasu do czasu zarzucić ale jakiegoś większego szczęścia w tym nie odnajduje.
Ja w sumie zarzucając wczoraj 500mg i ponad tydzień temu 285mg chyba nie czuje różnicy. No może tylko brak swędzenia przy 285mg, ale tak to w obydwóch dawkach mnie podobnie wygrzało.
06 lutego 2020tryptotester pisze: Hejka witajcie.
Na pewno będziexie wiedzieli o co kaman, a mianowicie ma ktoś jakieś sposoby na wieczorną nerwice ( zespół niespokojnych nóg ;P ) gdy przestaje się jeść kodę? Bo szczerze magnezy, potasy i melatoniny nie działają.
Jedynie wjazd kody uspokaja.
Jestem na dawkach 500-750 mg dziennie, więc jak zrobie dzień przerwy to serio mam taką nerwicę, że usiedzieć w miejscu nie mogę, a co dopiero zasnąć.
Ktoś coś? ;) w nagrodę podlinkuje wam moje amatorskie rapsy do oceny :d
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
18 lutego 2020Jonathan pisze: Zarzuciłem dziś 500mg i w sumie naszła mnie rozkminka podczas fazy że nie jest to jakoś mega fajne - tylko uczucie ciepła i swędzenia.
Fajnie jest od czasu do czasu zarzucić ale jakiegoś większego szczęścia w tym nie odnajduje.
Ja mimo że przerobiłem już dwa opakowania DHC i podobno koda miała nie działać, zarzucam ostatnio po 750-900 mg kody z thio i wyrzuca na orbite pod względem euforii, w dalszym ciągu utrzymuje że to najprzyjemniejszy pod względem euforii drag. Euforia jest taka naturalna, nie sztuczna i nachalna jak w przypadku MDMA i nie jesteś wypierdolony jak po zrobieniu sztuki koksu w noc
Po prostu wyglądasz jak normalny mega szczęśliwy człowiek
Co do walenia tak dużych dawek, ja dopiero po takich odczułem tą magiczną euforię. Więc radzę wstrzymać się z opiniami jeśli ktoś nie próbował bardzo wysokich dawek a pierdoli że euforii brak
To jest takie uczucie że o czym byś nie pomyślał jest zajebiście, wszelkie fantazje są przepełnione szczęściem i miłością
Powiedzcie mi czy ten myk z coca colą coś daje żołądkowi czy to farmazon tylko jakiś?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.