wkurwiajacy, ale jednak w pewien sposob maja ulozony nalog we lbie. bardziej mnie wkurwiaja ludzie ktorzy dopiero sie wpierdalają i dzwonią rozpierdoleni 5x dziennie i nie widzą, że to robią.. ;p
zeby nie bylo - opiatowcy bo to jebane kurwy bez honoru (z moich doswiadczen) ktore sprzedadza wszystko i wszystkich, typy ktore sie ustawiaja 15x przez dwa dni, zmieniaja zamowienia a na koniec ci taki sie rozmysli. albo nie odbiera. i kurwa mac noz sie w kieszeni...
edit. wiekszosc rzeczy ktore was wkurwia w tym wątku można sprowadzić do poziomu uzależnienia i odruchów bezwarunkowych dla osoby która nie jest świadoma co się z nią dzieje.. nie wiem czemu ale czesto potrafie sie postawic na ich miejscu i jestem wyrozumialy, bo wiem, ze tak naprawde chcieliby inaczej
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
16 lutego 2020awonor pisze:
edit. wiekszosc rzeczy ktore was wkurwia w tym wątku można sprowadzić do poziomu uzależnienia i odruchów bezwarunkowych dla osoby która nie jest świadoma co się z nią dzieje.. nie wiem czemu ale czesto potrafie sie postawic na ich miejscu i jestem wyrozumialy, bo wiem, ze tak naprawde chcieliby inaczej
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Moja młodość przypadła na czasy kiedy to Polską trzęśli bandyci z Pruszkowa i Wołomina, a każda podwarszawska miejscowość była pełna bydlątek w dresikach dla których szczytem marzeń było dołączyć do tych jakże zacnych organizacji.... Ciężkie czasy - mam nadzieję że już nie wrócą.
17 lutego 2020WrakCzlowieka pisze: Zabawne bo czuje że za parę lat ty będziesz tym wjebanym a możliwe że teraz jesteś na etapie "pozorów kontroli". Już tu był taki agent co pisał że się w morfinę nie wjebie bo nie ma czasu i studiuje i ma dziewczyne, potem chyba razem żebrali xD
moze przez to ze przechodzilem przez to co oni i juz to znam, mam taką dobrotliwą postawę - nie wiem. ale umiem postawic sie na ich miejscu. gdy ktos nie chce zobaczyc mechanizmow u siebie to mu ich nie wciskam, nawet nie napominam na ten temat, wszystko w swoim czasie..
Ćpunów ślepych na logikę i rozum, pozbawionych RIGCZU
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.