Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 693 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: aree1987 »
Ja nic nie czulem po memotropilu 800 chyba ze wymieszalem je z efedryna..
we were born to suffer, and glory in our pain, each dream has jaws to crush us..

again and again
  • 287 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: khabarakH »
Faktycznie, jednorazowe zarzucanie piracetamu solo nie daje żadnych efektów.
Uwaga! Użytkownik khabarakH nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ziemosław »
Ja zarzuciłem kiedyś kilka (3-4) Lucetamy i powiem szczerze że było jakoś tak jakbym zapalił jakiegoś haszyku w połączeniu z ogólnym rozjaśnieniem myśli...bez rzadnego ich natłoku...
Uwaga! Użytkownik Ziemosław nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 267 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: makabaka »
mam na zbyciu MEMOTROPIL 1200mg. bedzie z tego jakis pozytek? jezeli nie to z jakim srodkiem trzebabylo go zmieszac?
  • 144 / 6 / 0
cytuje:
nootropil, to tylko na recepte, pod scisla kontrola lekarska, to biora ludzie z uszkodzeniami mozgo, niech pan sie tym nie faszeruje bo cos sobie pan moze tylko uszkodzic, zdrowy organizm tego nie potrzebuje
na recepte, nie sprzedali mi oczywiscie :( 400,600,1200

na pocieszenie kupilem sobie lecytynke <_<
Uwaga! Użytkownik zielonypanowinietywbialyszal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 144 / 6 / 0
jak mozna zsyntetyzowac piracetam, wole dac jakiemus chemkowi przepis niech zrobc za grosze niz krasc na falszywe recepty, choc pewnie czystos bedzie ina, ale coz :P znalazlem tez w necie 500g za 12$ to chyba dobra cena? tylko jak sprawdzic czy zakupiony piracetam to piracetam a nie cos inego?
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2006 przez zielonypanowinietywbialyszal, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik zielonypanowinietywbialyszal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 126 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: psychedrine »
jest na www.1fast400.com w proszku.Bralo go kilka osob, znajomych z neta i niby działa po jakims czasie.Ale oni jedli w granicach 7g dziennie.
A pan farmaceuta przesadził z tą sciasla kontrola lekarska :D Mowie ci ze w innych aptekach kupisz bez recepty.Ale faktycznie łazenie za czyms jest nudne i troche sie człowiek blazni :P
  • 144 / 6 / 0
bylem w kilku aptekach, wszedzie to samo ! recepta i od razu reklamowali ginko :D dziwnie sie patrzyli, straszne dziwnie, jeszcze nigdy tak dziwnie sie nie czulem :D

koles pisze ze moze wyslac do polski i wysyla tez zwyklym ludziom (nie zwiazanych z chemia czy farmacja)
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2006 przez zielonypanowinietywbialyszal, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 43 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: cpts »
ja mam takie zapytanie ile kosztuje piracetam albo nootropil i jak dawkowac do nauki ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.