Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 83 / 15 / 0
14 stycznia 2020visitorQ pisze:
Niektórzy tak mają, że benzo na nich nie działa, musisz się z tym pogodzić. Na mnie alpra nie działa w ogóle, nawet całe opakowanie. Diazepam coś tam czuję ale bez rewelacji. A benzo mam pierwsza klasa z apteki w UK, niebieskie 10mg.
Piszą w Uk te pojeby z NHS rolki w ogóle tak chętnie ?? Mnie się udawało wyrywać co najwyżej jakiś chory zolpi czy zopik ale diaza na dłużej jak miech/dwa za cholerę dopóki nie pojawiło się źródło niewyczerpane na 10tki od Galeniki, nie wiem jak wy ale jak dla mnie te bensediny to jedna z lepszych diazów na rynku, próby były tutaj w uk z tymi ichnimi 5tkami od Uk Pharmy ale i tak zawsze wracam do galeniki jak jebany bumerang. Nie mówię tutaj o prywatnym psychiatrze co za £200 wypisze wszystko na odnawiajaca się recke tylko o tych żłobach w NHS
Wciągam amffe ze słomek. A miało być z pińćsetek, dwusetek lub chociaż dziesionek. Walczę o więcej spida w spidzie i patronuję akcji „seta plus”-czy się stoi czy się leży, przykurwić ścieżkę se należy. Walę pasa na lepsze spanie, sranie a także jebanie.
  • 340 / 52 / 0
Ja niestety też tolerkę sobie podbiłem innymi benzo i jak się chce wyluzować i trochę odlecieć ale bez żadnego urywania filmu jak w przypadku clona to robi mnie ładnie diazepam dopiero od 40 mg w górę. Mam chyba niestety przykrą przypadłość do szybkiego podbijania tolerki i mega tego żałuję :/
  • 1 / / 0
Ile czasu relanium jest wykrywalne w moczu?
  • 2876 / 266 / 0
jedyne benzo poza alprą, którego czuję działanie, tzn. potrafię się tym naćpać i mieć z tego przyjemność

10mg i jest fajnie, mimo że mam tolerkę na benzo to stosunkowo nieduża dawka diazepamu potrafi mnie do tej pory fajnie zrobić, może dlatego że rzadko jem to benzo, bo zdecydowanie u mnie króluje alpra
  • 3079 / 1049 / 0
20 stycznia 2020hellno005 pisze:
Ile czasu relanium jest wykrywalne w moczu?
jest wykrywalne bardzo długo nawet po jednorazowym zażyciu, a szczególnie po okresie regularnego przyjmowania. dzieje się tak ze względu na kosmicznie długi okres półtrwania diazepamu jak i jego aktywnych metabolitów. nigdy nie miałem przyjemności mieć przeprowadzanych tego typu testów, więc w tej kwestii bazuję jedynie na wiedzy na temat samego leku i moim doświadczeniu z nim. myślę, że kilka dni do tygodnia to minimum w tym przypadku, chodzi mi tu o urynę. niech ktoś jeszcze się wypowie, aby było wiarygodne źródło.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 911 / 207 / 1
Przy złych wiatrach ( :zombie: ), zakładając około-maksymalny czas półtrwania diazepamu, po 12 dniach w systemie będzie nadal ~3% wyjściowo przyjętej dawki.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 4976 / 873 / 0
Kurwa to jak zarzucam raz w tygodniu 10mg to teraz pytanie czy to sie kumuluje?
  • 853 / 56 / 0
Odpuść 1 tygodniową dawkę a zobaczysz;).Mnie też to zastanawia bo teoretycznie biorąc ponad 4 lata alprę codziennie to powinienem mieć mega-kumulacje, lepszą niż w totku.
20 stycznia 2020p420 pisze:
jedyne benzo poza alprą, którego czuję działanie, tzn. potrafię się tym naćpać i mieć z tego przyjemność

10mg i jest fajnie, mimo że mam tolerkę na benzo to stosunkowo nieduża dawka diazepamu potrafi mnie do tej pory fajnie zrobić, może dlatego że rzadko jem to benzo, bo zdecydowanie u mnie króluje alpra
To ile Ty tej alpry jadasz że 10mg diazepamu dobrze Cię robi?
  • 2198 / 715 / 0
Nie wszystkie metabolity są aktywne. Nie wszyscy użytkownicy benzo jedzą paczkę klonów na śniadanie, więc nic dziwnego że kogoś robi 10mg diaza. Tyle w temacie.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 853 / 56 / 0
No ale pisze że ma tolerkę i to na alprę, stąd pytanie i tyle w temacie.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.