Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 83 / 15 / 0
14 stycznia 2020visitorQ pisze:
Niektórzy tak mają, że benzo na nich nie działa, musisz się z tym pogodzić. Na mnie alpra nie działa w ogóle, nawet całe opakowanie. Diazepam coś tam czuję ale bez rewelacji. A benzo mam pierwsza klasa z apteki w UK, niebieskie 10mg.
Piszą w Uk te pojeby z NHS rolki w ogóle tak chętnie ?? Mnie się udawało wyrywać co najwyżej jakiś chory zolpi czy zopik ale diaza na dłużej jak miech/dwa za cholerę dopóki nie pojawiło się źródło niewyczerpane na 10tki od Galeniki, nie wiem jak wy ale jak dla mnie te bensediny to jedna z lepszych diazów na rynku, próby były tutaj w uk z tymi ichnimi 5tkami od Uk Pharmy ale i tak zawsze wracam do galeniki jak jebany bumerang. Nie mówię tutaj o prywatnym psychiatrze co za £200 wypisze wszystko na odnawiajaca się recke tylko o tych żłobach w NHS
Wciągam amffe ze słomek. A miało być z pińćsetek, dwusetek lub chociaż dziesionek. Walczę o więcej spida w spidzie i patronuję akcji „seta plus”-czy się stoi czy się leży, przykurwić ścieżkę se należy. Walę pasa na lepsze spanie, sranie a także jebanie.
  • 340 / 52 / 0
Ja niestety też tolerkę sobie podbiłem innymi benzo i jak się chce wyluzować i trochę odlecieć ale bez żadnego urywania filmu jak w przypadku clona to robi mnie ładnie diazepam dopiero od 40 mg w górę. Mam chyba niestety przykrą przypadłość do szybkiego podbijania tolerki i mega tego żałuję :/
  • 1 / / 0
Ile czasu relanium jest wykrywalne w moczu?
  • 2876 / 266 / 0
jedyne benzo poza alprą, którego czuję działanie, tzn. potrafię się tym naćpać i mieć z tego przyjemność

10mg i jest fajnie, mimo że mam tolerkę na benzo to stosunkowo nieduża dawka diazepamu potrafi mnie do tej pory fajnie zrobić, może dlatego że rzadko jem to benzo, bo zdecydowanie u mnie króluje alpra
  • 3078 / 1049 / 0
20 stycznia 2020hellno005 pisze:
Ile czasu relanium jest wykrywalne w moczu?
jest wykrywalne bardzo długo nawet po jednorazowym zażyciu, a szczególnie po okresie regularnego przyjmowania. dzieje się tak ze względu na kosmicznie długi okres półtrwania diazepamu jak i jego aktywnych metabolitów. nigdy nie miałem przyjemności mieć przeprowadzanych tego typu testów, więc w tej kwestii bazuję jedynie na wiedzy na temat samego leku i moim doświadczeniu z nim. myślę, że kilka dni do tygodnia to minimum w tym przypadku, chodzi mi tu o urynę. niech ktoś jeszcze się wypowie, aby było wiarygodne źródło.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 911 / 207 / 1
Przy złych wiatrach ( :zombie: ), zakładając około-maksymalny czas półtrwania diazepamu, po 12 dniach w systemie będzie nadal ~3% wyjściowo przyjętej dawki.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 4965 / 871 / 0
Kurwa to jak zarzucam raz w tygodniu 10mg to teraz pytanie czy to sie kumuluje?
  • 853 / 56 / 0
Odpuść 1 tygodniową dawkę a zobaczysz;).Mnie też to zastanawia bo teoretycznie biorąc ponad 4 lata alprę codziennie to powinienem mieć mega-kumulacje, lepszą niż w totku.
20 stycznia 2020p420 pisze:
jedyne benzo poza alprą, którego czuję działanie, tzn. potrafię się tym naćpać i mieć z tego przyjemność

10mg i jest fajnie, mimo że mam tolerkę na benzo to stosunkowo nieduża dawka diazepamu potrafi mnie do tej pory fajnie zrobić, może dlatego że rzadko jem to benzo, bo zdecydowanie u mnie króluje alpra
To ile Ty tej alpry jadasz że 10mg diazepamu dobrze Cię robi?
  • 2198 / 715 / 0
Nie wszystkie metabolity są aktywne. Nie wszyscy użytkownicy benzo jedzą paczkę klonów na śniadanie, więc nic dziwnego że kogoś robi 10mg diaza. Tyle w temacie.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 853 / 56 / 0
No ale pisze że ma tolerkę i to na alprę, stąd pytanie i tyle w temacie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.