Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Wszystko wesoło jest jak obiad u teściów
I jak dostajesz wpierdol kopią od razu w sześciu.."
Comfortably Numb
wawi112 vol2.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
są ok ... wg. Ciebie?
opisz przypadek kiedy to stosowałeś, kiedy konkretnie i w jakich odstępach czasu
ew. wg jakich badań ? czym się podpierasz pisząc, że dana dawka w opisanej wyżej sytuacji jest ok ?
31 grudnia 2019Kellerpioid pisze: Ps. Nie dawałem tego do działu opio czy dtx, bo temat skupiać się ma na właściwościach dexa w tej konkretnej sytuacji.![]()
![]()
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
03 stycznia 2020DuchPL pisze: @Stteetart
są ok ... wg. Ciebie?
opisz przypadek kiedy to stosowałeś, kiedy konkretnie i w jakich odstępach czasu
ew. wg jakich badań ? czym się podpierasz pisząc, że dana dawka w opisanej wyżej sytuacji jest ok ?
31 grudnia 2019Kellerpioid pisze: Ps. Nie dawałem tego do działu opio czy dtx, bo temat skupiać się ma na właściwościach dexa w tej konkretnej sytuacji.![]()
![]()
Ja to stosowałem dość długo przy ogarnianiu się po ketonach.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Comfortably Numb
wawi112 vol2.
Zobaczę czy DXM substancja która lata temu pokazała mi jako pierwsza tak wspaniałe, odległe wszechświaty i wprowadziła w psychodeliczny, narkotyczny świat, wspomoże mnie w ucieczce z największych narkotycznych kłopotów w jakie się wpakowałem. Byłbym mu bardzo wdzięczny
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Comfortably Numb
wawi112 vol2.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.