Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Wszystko wesoło jest jak obiad u teściów
I jak dostajesz wpierdol kopią od razu w sześciu.."
Comfortably Numb
wawi112 vol2.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
są ok ... wg. Ciebie?
opisz przypadek kiedy to stosowałeś, kiedy konkretnie i w jakich odstępach czasu
ew. wg jakich badań ? czym się podpierasz pisząc, że dana dawka w opisanej wyżej sytuacji jest ok ?
31 grudnia 2019Kellerpioid pisze: Ps. Nie dawałem tego do działu opio czy dtx, bo temat skupiać się ma na właściwościach dexa w tej konkretnej sytuacji.![]()
![]()
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
03 stycznia 2020DuchPL pisze: @Stteetart
są ok ... wg. Ciebie?
opisz przypadek kiedy to stosowałeś, kiedy konkretnie i w jakich odstępach czasu
ew. wg jakich badań ? czym się podpierasz pisząc, że dana dawka w opisanej wyżej sytuacji jest ok ?
31 grudnia 2019Kellerpioid pisze: Ps. Nie dawałem tego do działu opio czy dtx, bo temat skupiać się ma na właściwościach dexa w tej konkretnej sytuacji.![]()
![]()
Ja to stosowałem dość długo przy ogarnianiu się po ketonach.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Comfortably Numb
wawi112 vol2.
Zobaczę czy DXM substancja która lata temu pokazała mi jako pierwsza tak wspaniałe, odległe wszechświaty i wprowadziła w psychodeliczny, narkotyczny świat, wspomoże mnie w ucieczce z największych narkotycznych kłopotów w jakie się wpakowałem. Byłbym mu bardzo wdzięczny
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Comfortably Numb
wawi112 vol2.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.