Nie cytujemy posta nad swoim. taurinnn
Choć wiadomo wkurwia to jak wiesz ze masz rację,recepta jest dobrze wypisana a baba swoje i trzeba pruć do następnej apteki.Najlepiej mieć sprawdzoną gdzie wydadzą na 100%
Nie cytujemy posta nad swoim. taurinnn
02 stycznia 2020BodTram pisze:Myślę żę wszędzie tak jest,bez znaczenia na wielkość miasta,zawsze trafi się jakaś niekompetentna osoba za ladą.Ale ludzie są tylko ludzmi i błędy każdy popełnia.02 stycznia 2020szpiku15 pisze:akurat u mnie w miescie 40tysiecznym jest duzo nie ogarnietych farmaceutów :D :D02 stycznia 2020SilverSky7 pisze: Bez kodu kreskowego nie powinni wydać leku psychotropowego inne leki bez kodu kreskowego na recepcie przejdą to że wydali Ci w tej aptece to ich niedopatrzenie albo zwyczajnie nieogarniety farmaceuta.
Choć wiadomo wkurwia to jak wiesz ze masz rację,recepta jest dobrze wypisana a baba swoje i trzeba pruć do następnej apteki.Najlepiej mieć sprawdzoną gdzie wydadzą na 100%
2. szpiku15, dostałeś już odpowiedź na swoje pytanie w kwestii zasad wydawania leków IV-P, po co spamujesz, dla mnie jesteś szkodnikiem skoro tak kombinujesz, ktoś potem będzie musiał z tego ponieść konsekwencje.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
03 stycznia 2020pomasujplecki pisze: 1. Recepty papierowe będą nadal ważne i tyle. Nie ma żadnego określonego czasu. Po prostu.
2. szpiku15, dostałeś już odpowiedź na swoje pytanie w kwestii zasad wydawania leków IV-P, po co spamujesz, dla mnie jesteś szkodnikiem skoro tak kombinujesz, ktoś potem będzie musiał z tego ponieść konsekwencje.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.