Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
ps. Pierwszy raz w zyciu zadalem tyle pytan w 1 poscie hehe :-D, faq przeczytalem, pisze, ze lepszy jest ekstrakt, ale pisze tez, ze trzeba sobie najpierw wyrobic receptory dlatego zrobilem ten temat...
Jeśli zrobisz wszystko dobrze to nie ma mocnych, żeby dobry jakościowo extract cie nie sponiewierzył.
A kupisz to np. tutaj http://www.sprzedam.pl/active_auctions. ... _id=116929
Powodzenia :)
polecam te stronke. tanio tu jest: http://www.salvia.sklepna5.pl/
Ja jestem zdania, że sam susz to za mało na jakieś ciekawe jazdy, chyba, że spalimy koło grama, ale wtedy mogą boleć płuca.
Więc susz na rozjaranie, a extrakt x10.
Susz z własnej uprawy różni się jakościowo od importowanego z Meksyku czyli z ojczyzny Szałw. Ekstrakty oferowane na tej stronie są własnej roboty więc różnica w jakości od tych importowanych jest spora - in minus oczywiście. Standaryzowany ekstrakt ma ustaloną ilośc salvinorinu, własnej roboty napewno nie.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.