Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
ps. Pierwszy raz w zyciu zadalem tyle pytan w 1 poscie hehe :-D, faq przeczytalem, pisze, ze lepszy jest ekstrakt, ale pisze tez, ze trzeba sobie najpierw wyrobic receptory dlatego zrobilem ten temat...
Jeśli zrobisz wszystko dobrze to nie ma mocnych, żeby dobry jakościowo extract cie nie sponiewierzył.
A kupisz to np. tutaj http://www.sprzedam.pl/active_auctions. ... _id=116929
Powodzenia :)
polecam te stronke. tanio tu jest: http://www.salvia.sklepna5.pl/
Ja jestem zdania, że sam susz to za mało na jakieś ciekawe jazdy, chyba, że spalimy koło grama, ale wtedy mogą boleć płuca.
Więc susz na rozjaranie, a extrakt x10.
Susz z własnej uprawy różni się jakościowo od importowanego z Meksyku czyli z ojczyzny Szałw. Ekstrakty oferowane na tej stronie są własnej roboty więc różnica w jakości od tych importowanych jest spora - in minus oczywiście. Standaryzowany ekstrakt ma ustaloną ilośc salvinorinu, własnej roboty napewno nie.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.