Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Nie. I tak.
Jeśli długo nie brałeś XTC , porobi Cie srogo, trzymaj sie schematu - piguła - nie więcej i czekaj na efekty.
Osłabia ? Tak, ale pamiętaj , żeby w czasie pastylkowania nie zarzucać za dużo, będzie przyjemnie , pluszowo , miło , nawadniaj się - to ważne.
Jestem w ciągu 10 lat+ na klonazepamie i czasem jedna piguła potrafiła mnie zgnieść totalnie.
baw sie dobrze
dwe
Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
ssri i tym podobnych...
Po 18-stce, na której waliłem kosmiczne dawki alprazolamu, etizolamu i alkoholu, wrzucałem w siebie na nieświadomce duże ilości MDMA i LSD,
waliłem dopóki mi się wszystko nie skończyło (a miałem duużo),MDMA, potem LSD, potem MDMA, LSD, MDMA, potem wjebałem z 7-8 listków do mordy, i potem znowu leciałem z MDMA, wyćpałem się jak nigdy, pod koniec było ciężko.. bardzo.
Co jakiś czas sobie wrzucałem piracetam i witaminki.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.