czlowiek pisze:Bycie farbowanym lisem, gdy wybranka nie bierze używek, tak się kończy trzeba zrozumieć, że nie każda rozumie odpały, jazdy z dziwnymi przekminami włacznie. Kobiety szukają oparcia silnego ramienia gdy nie biora nie zawsze chcą mieć krzywe z kimś.
[mention]Mdx[/mention]
Będzie dobrze, wyślij jej bukiet kwiatów poczta kwiatową z przeprosinami, później z nią pogadaj ;) trzymam kciuki.
Jak czytam tutaj pomysły typu koda, czy DXM to jestem zażenowany. Może jeszcze polecić koke, żeby był spięty jak bycze jaja i dociągał co godzinę? Benzo trzeba dobrać, gdyż na każdego inne lepiej może działać. Najprawdopodobniej bez tolerki najlepiej zadziała 0,5 alpry, bądź 0,5-1 klona. Innego pomysłu niż gaba nie mam, GBL może być zdradliwy.
XANAX
Bądź połączenie metylofenidatu z jakimś benzo
A już całkiem wymiata oksykodon co do dawek to zależy od osoby trzeba dobrać sobie odpowiednią dawkę dla mnie 2x dziennie na poczarku po 40 mg sprawiało że Bóg to nic przy mnie ;d nie dochodziły do głowy takie rzeczy jak problemy jakie kolwiwk
Mnie to łatwo mówić, bo mam pierdolca histrionicznego i najchętniej bym wyszedł na scenę, żeby przemawiać do setek czy tysięcy osób.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.