p.s. ja kiedys tak wszelki wypadek prosilam o chwilowa dezaktywacje konta po zmianie sprzetu, nie pamietalam hasla do maila ani konto (chociaz na [h] haslo mam w glowie, ale wtedy ustawilam nowe i jakos mi sie zapomnialo)...tylko nie pamietam czy to bylo tu czy na innym forum, ale na takich forach jak [h] wydaje mi sie to zrozumiale, ze w razie braku dostepu trzeba prosic o dezaktywacje.
To dość offtopowe, więc koniec dyskusji na ten temat
ja pierdolę, pozytywnie zakręcony chłop ale to co on robił z organizmem to już była profanacja.
Niech spoczywa w pokoju! Teraz będzie w stanie exstazy wieczność.
31 października 2019DuchPL pisze: modyfikowanego bigosa to ja nigdy nie zapomnę i tych jego "kaskad" narkotyków...
ja pierdolę, pozytywnie zakręcony chłop ale to co on robił z organizmem to już była profanacja.
Niech spoczywa w pokoju! Teraz będzie w stanie exstazy wieczność.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
31 października 2019pomasujplecki pisze:Przepraszam za offtop, ale skoro jest święto zmarłych i o nich rozmawiamy, a szczególnie o bigosie (oczywiście pokój im wszystkich) to sobie pozwolę i nadmienię, że zawsze sobie wyobrażałem piekło jako wieczny zjazd po ketonach, ciemna jaskinia w której ten stan trwa wiecznie, a zewsząd dookoła unoszą się chłodne niczym pot opary strawionego 3cmc. Mam nadzieję, że nikt tam nie trafił31 października 2019DuchPL pisze: modyfikowanego bigosa to ja nigdy nie zapomnę i tych jego "kaskad" narkotyków...
Niech spoczywa w pokoju! Teraz będzie w stanie exstazy wieczność.![]()
Nikt nie wie gdzie teraz jest... a może wiedzą Ci, którzy ćpają odpowiednie rzeczy i zaglądają do tego świata częściej niż żyją.
mhhh i napisałem to na trzeźwo lol
26 października 2019Pompejszyn pisze: A doslownie teraz 2-3 dni po samoboja popelnil kolejny ze srodowiska-31letni gosciu z dzieckiem i zona? Nie wiem w jakiej sytuacji trzeba byc, zeby juz rodzine zaostawic, ale no coz. Kim ja jestem ,zeby czlowieka oceniac.
MINDFUCK
Niech się cieszą że żyją.
podsumowanie błędów młodości, wyciągnięcie wniosków
zioło 2019 - samobójstwo
raz się wjebiesz, jesteś z nami do końca
01 listopada 2019crash700 pisze: Czy znane są wam osobiście osoby, a nie typu "kolega kolegi kolegi" którzy wyszli z jakichkolwiek narkotyków i normalnie żyją, mają żony/mężów/ dzieci, pracę itp ? Czy prędzej czy później ktoś znowu się "wpierdoli" ?
Zwłaszcza jak walili weekendowo np wladka.
Za dużo forum za mało życia.
Jakby każdy kto wpadł w dłuższy/krotszy ciag kończył żywot na sznurze lub złotym strzałem to forum przestaloby istnieć.
A ludzi co lecą bez kontroli jest mniej niż tych co raz w miesiącu idą się najebac
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.