Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
"Rutyna to rzecz zgubna "
Podoba mi się działanie "antydepresyjne". To serotonina, tak?
Jak z dorzutkami trama? Bo koda z dokladki to zawsze był kiepski pomysł.
Zauważyłem też ze mocno mi zwezilo źrenice i to trzymało jeszcze grubo po załadunku, z 8h po. Dawno nie miałem szpilek :) ah te czasy dobrego PST i maczanki na fencie...
"Rutyna to rzecz zgubna "
Tramal ma komponent SNRI dzięki któremu masz działanie antydepresyjne, a dorzucać zawsze można tylko trzeba bezpiecznie i najlepiej z lekkim podkładem benzodiazepin.
Powiem tak, mam krzywą przegrodę, a od początku 2018 codziennie zmagam się z katarem. W moim przypadku przepływ powietrze jest bardzo, ale to bardzo utrudniony. Ulgę jako taką czuję po tych wszystkich psiukaczach typu Sudafed, wtedy mogę zrobić w miarę przyjemny wdech i wydech nosem
Ale to czego doświadczyłem po tramadolu, ja pierdole, NIE PAMIĘTAM kiedy ostatnio TAK DOBRZE mi się oddychało. Po prostu taki czysty i płynny przepływ, jaki to był komfort, kurwa mać. Zaryzykowałbym stwierdzeniem, że w życiu czegoś takiego nie czułem, ale pewnie kiedyś tak właśnie byłem w stanie oddychać będąc młodszym
Komuś też się to może przytrafiło? Albo wie jaki mechanizm mógł to spowodować?
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
08 października 2019Qertyz pisze: Jak się ma trampek do siłowni, wysiłku fizycznego.Rekreacyjne branie wpłynie coś na mięśnie, kondycje?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.