Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2198 / 715 / 0
1/4 kartonika z ulicy ma z 20ug. To jest gdzieś na granicy minimalnej odczuwalnej dawki. Nic ci nie będzie. Za to polecam się wybrać do psychiatry bo kiedyś "spróbujesz" zajebać 250mg koksu i będziesz wydmuchiwać z nosa umierając na zawał jak się rozmyślisz.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 2 / / 0
Hehe no właśnie powiedzmy, ze jestem pod opieka, ale myślisz, ze w ogóle to 20ug do mnie dotarło skoro wyjmowałam dwa razy i trzymałam tak krótko?
  • 7 / / 0
Ludzie szybko potrzebuje odpowiedzi. Czy roztwór 100ug LSD może wchłonąć się przez skórę? Pewna osoba pomyślała, że to perfumy i troszkę lipa boje się by zaraz nie fazowała
  • 948 / 279 / 2
Bardzo mało prawdopodobne w przypadku 100ug. Ale jak będą jakieś oznaki to pisz, ciekawe jestem
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1455 / 592 / 0
Bede jutro tripsitowal mojego dobrego ziomala . Zapodam mu na pierwszy raz 100ug , samemu bedac na 150tce :pacman: :lsd: Jakies tipy o ktorych warto pamietac ? Do tej pory zawsze samemu kwasilem , sa jakies duze zmiany w towarzystwie ?
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 3180 / 895 / 5
Bardzo. Ja bym radził obojgu wam po 100 żebyś był tam gdzie i on.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 981 / 122 / 0
Bez przesady. Właśnie powinien zjeść więcej bo ma doświadczenie i inne oczekiwania. A tripa i tak będą mieć takiego samego.
Co do roznic, po prostu "impreza" zamiast tripu, smichy chichy itd, bardzo pozytywnie :D
  • 1455 / 592 / 0
@juzjestemgrzeczny przy 100 bede za malo odrealniony , jednak co innego 100 dla mnie po 25+ tripach a jemu za 1 razem .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 1455 / 592 / 0
@KochanekHeleny tez tak mysle , bedzie synchronicznie .
  • 3180 / 895 / 5
Ja zawsze wolę taką samą dawkę jak pierwszak żeby ogarniać tak samo. Nigdy nie wiadomo jak zareaguje.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
ODPOWIEDZ
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.