Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2198 / 715 / 0
1/4 kartonika z ulicy ma z 20ug. To jest gdzieś na granicy minimalnej odczuwalnej dawki. Nic ci nie będzie. Za to polecam się wybrać do psychiatry bo kiedyś "spróbujesz" zajebać 250mg koksu i będziesz wydmuchiwać z nosa umierając na zawał jak się rozmyślisz.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 2 / / 0
Hehe no właśnie powiedzmy, ze jestem pod opieka, ale myślisz, ze w ogóle to 20ug do mnie dotarło skoro wyjmowałam dwa razy i trzymałam tak krótko?
  • 7 / / 0
Ludzie szybko potrzebuje odpowiedzi. Czy roztwór 100ug LSD może wchłonąć się przez skórę? Pewna osoba pomyślała, że to perfumy i troszkę lipa boje się by zaraz nie fazowała
  • 948 / 279 / 2
Bardzo mało prawdopodobne w przypadku 100ug. Ale jak będą jakieś oznaki to pisz, ciekawe jestem
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1455 / 592 / 0
Bede jutro tripsitowal mojego dobrego ziomala . Zapodam mu na pierwszy raz 100ug , samemu bedac na 150tce :pacman: :lsd: Jakies tipy o ktorych warto pamietac ? Do tej pory zawsze samemu kwasilem , sa jakies duze zmiany w towarzystwie ?
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 3180 / 895 / 5
Bardzo. Ja bym radził obojgu wam po 100 żebyś był tam gdzie i on.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 981 / 122 / 0
Bez przesady. Właśnie powinien zjeść więcej bo ma doświadczenie i inne oczekiwania. A tripa i tak będą mieć takiego samego.
Co do roznic, po prostu "impreza" zamiast tripu, smichy chichy itd, bardzo pozytywnie :D
  • 1455 / 592 / 0
@juzjestemgrzeczny przy 100 bede za malo odrealniony , jednak co innego 100 dla mnie po 25+ tripach a jemu za 1 razem .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 1455 / 592 / 0
@KochanekHeleny tez tak mysle , bedzie synchronicznie .
  • 3180 / 895 / 5
Ja zawsze wolę taką samą dawkę jak pierwszak żeby ogarniać tak samo. Nigdy nie wiadomo jak zareaguje.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
ODPOWIEDZ
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.