Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
05 września 2019ImaneAnys pisze: Od 2 tygodni stosuję fenylopiracetam z rana w systemie 2 dni biorę, 1 dzień przerwy, dawka ok. 100 mg i przyznaję, że to naprawdę świetny środek. Podnosi koncentrację i funkcje kognitywne, ułatwia skupienie i zwiększa efektywność nauki czy wykonywanej pracy. Widać niestety szybko rosnącą tolerancję, dlatego mam zamiar zrobić sobie teraz co najmniej miesięczną przerwę. Zwłaszcza pierwszy raz z fenylopiracetamem był bardzo owocny, z ciekawości jak to działa wziąłem dosyć nudny i długi skrypt, w ciągu 2 godzin udało mi się przeczytać 90 stron A4 i naprawdę dużo zapamiętać. Nauka zagadnień na następny rok również szła jak po maśle.
Mam tylko pytanie odnośnie interakcji z dwoma substancjami: klonazepamem i LSD. Dzisiaj na pewno wezmę wieczorem 2 mg klona. Jak jutro rano wezmę fenylopiracetam to w ogóle zadziała? Osłabione działanie nie przeszkadza mi, chcę tylko uniknąć negatywnych interakcji. W przypadku LSD, czy podbija tak samo jak inne nootropy? 48 godzin po klonie będę właśnie brał kwasa i boję się, że nawet po takim czasie działanie psychodelika będzie lekko osłabione, więc chcę czymś podbić, a wolę unikać zarówno trawy jak i DXM. @Anna@AnnaS[/mention
Lepiej nie miksuj.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Chciałbym coś do treningów, aby dodało mi motywacji ewentualnie energii/przyros masy mięśniowej.
do tego myśle o fenibucie > pytanie czy te 2 środki dobrze by sie komponowały? a może używać ich zamiennie 2 dni jeden 2 dni drugi 3 dni przerwy?
poza nootropami stosowałem już mase suplementów z czego większość uważam za coś na granicy placebo (najmocniejsze to kofeina, kreatyna i niacyna)
pozdrawiam
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.