Ktoś korzystał ze sklepu krysztal.pro? Na o24 znalazłem oferty benzo, klefa etc. i nie wiem, czy to wałek, czy nie, bo ceny dość przystępne
//nevermind, znalazłem już sam szybko, że to scam
No ładnie, typ który zna się na prawie jak świnia na gwiazdach wujeżdża z ad personam xD Przedstawiłem hiperbolizowaną teoretyczną sytuację, która może się zdarzyć każdemu. SN orzekł nawet, że bycie pod wpływem nie oznacza posiadania. Jak psy miały udowodnić jakieś usiłowanie posiadania? Jakiś czas temu na forum był temat założony przez typa, który przyznał się przez przypadek do „kupowania klonów”. Dalej uważasz, że coś takiego jest nieprawdopodobne? Używanie gogle nie boli.
16 lipca 2019IceN1N3 pisze: Znajdź mi w kodeksie karnym przepis „usiłowania posiadanie narkotyków”.
Posiadanie narkotykow = czyn zabroniony. Nie wprowadzaj ludzi w blad, lepiej o moda tez sie juz nie ubiegaj, bo jeszcze komus zaszkodzisz w jakims watku merytorycznym.
Przedstawiłem hiperbolizowaną teoretyczną sytuację
jak psy miały udowodnić jakieś usiłowanie posiadania
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.