Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 318 / 23 / 0
U mnie w połăczeniu z clo 2mg i tramem 200mg, 300mg pregaby daje efekt przeciwdepresyjny jakiego wcześniej nie znałem, nawet przy początkach brania Xanaxu. Wtedy myślałem, że lepiej być nie może, a jednak.

Chwała Panu Bogu za te leki. Inaczej byłbym nie wdzięczny za życie,a tak znoszę wszystko z pokorą.
Uwaga! Użytkownik psycholek1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 318 / 23 / 0
Chwała Panu Bogu za te leki. Inaczej byłbym nie wdzięczny za życie,a tak znoszę wszystko z pokorą.
Uwaga! Użytkownik psycholek1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 196 / 16 / 0
Tak wiem, kolejny post mojej produkcji, ale będę bez kitu wdzięczny za odpowiedź. Czy ktoś z Was przytył przez Pregabe ? Podobno są przypadki, że ludzie przytyli nawet po 16 kg i zastanawiam się jak dawki Pregaby mają się do tycia.
  • 199 / 33 / 0
A ja mam pytanie które ciągle wnikliwie rozpracowywane jest w temacie o alprazolamie. Mianowicie: czy czujecie jakąś różnice pomiędzy pregabalina z różnych firm? Ja zawsze kupowałem egzyste i nie licząc lyrici nawet nie wiedziałem że są zamienniki. Dopiero w trakcie luźnej rozmowy, moja magiczna uświadomiła mnie ze jest tego od chuja. Tak więc przypisuje mi pragiole i raz ja miałem, teraz nie było w aptece, więc farmaceuta z tańszych od egzysty dała mi linefor. Dla mnie prega ma chyba zbyt subtelne działanie w dawkach terapeutycznych żeby poczuć różnice, choć z oceną linefor się wstrzymam bo wczoraj poszło 300 mg, ale wieczorem zaszalalem więc moje stany lękowe są podraznione przez alk i biała :zombie:
  • 684 / 26 / 0
09 lipca 2019ToMashov pisze:
Tak wiem, kolejny post mojej produkcji, ale będę bez kitu wdzięczny za odpowiedź. Czy ktoś z Was przytył przez Pregabe ? Podobno są przypadki, że ludzie przytyli nawet po 16 kg i zastanawiam się jak dawki Pregaby mają się do tycia.
Ja jadę na pregabie od ponad roku, w dawce 150-150-150. Choć mam nadwagę to była ona zanim zacząłem brać pregę. Od tego czasu waga nie skoczyła. Mało tego, od dwóch miesięcy odchudzam się i zbiłem trzynaście kilo mimo pregi. Tak że luz.
Pozdrawiam!
Paweł
  • 226 / 7 / 0
09 lipca 2019ToMashov pisze:
Niektórzy mają po prostu spore gastro po pregabalinie, więc i masa rośnie. :)
  • 1008 / 203 / 2
U wielu osób jest problem zatrzymywania wody w organizmie, więc to też ma znaczenie w przybieraniu na wadze.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 375 / 102 / 0
Ja przytyłam 11kg i zaczęła mi szaleć prolaktyna czyli problemy z różnymi kobiecymi sprawami. Jak zaczęłam odstawiać waga poleciała w dół i teraz ważę mniej niż przed zaczęciem brania, chociaż to pewnie combo odstawienia pregabaliny, codzienne jogi i racjonalnego odżywiania się. I tak, ja miałam zwiększony apetyt i puchłam.

Byłam na pregabalinie prawie rok, w tym przez pół roku na dawce 900.
Uwaga! Użytkownik drmjp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3454 / 1112 / 0
Ja to kolosalnie opuchłam od pregi, prawie alkoholowa uroda ;-) ale na kilogramy to się jakoś mocno - w porównaniu z neuroleptykami - nie rzuciło.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 226 / 7 / 0
Czy jest ktoś na kogo pregaba działa negatywnie? Na nic nie choruję, biorę czysto rekreacyjnie, tzn. chciałbym, lecz dawka 150mg nie działa wcale a 300mg powoduje dziwne uczucie skołowania, lęki, zwiększone napięcie mięśniowe, no generalnie jakbym flumazenilu podjadł zamiast pregaby XD myślicie że wyższa dawka jest rozwiązaniem czy lepiej zupełnie odpuścić?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.