Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Ja od pregi nie jestem uzależniony, bo zażywam jeszcze X innych substancji.
Najlepsze są te w kapsułkach po 150mg, najłatwiej się dawkuje.
Zjadasz takie cztery i widzisz dwa rowery.
Bez kitu, substancja nie nadaje się do prowadzenia pojazdów mechanicznych.
Podwójne widzenie. To nawet fajne.
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Przypominam.
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Może będę pierwszy.
Hmmm (zakładając), jeśli nie mam problemów psychicznych , to czy te lek mnie nie "zepsuje"?
Lek nie spowoduje również żadnych zaburzeń psychicznych, no chyba, że mowa o jego odstawieniu po dłuższym czasie używania, a to może być psychiczna udręka, która jednak z czasem przemija.
Podczas stosowania lek jest stosunkowo niegroźny i żadnego "zepsucia" nie powoduje.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.