23 czerwca 2019mmigotka pisze: Miałam pare dni temu bardzo poważny wypadek samochodowy, każdy kto widział samochód mówił ze to cud ze żyjemy(ja i przyjaciel który kierował). Teraz jestem w totalnej rozsypce, leze w szpitalu jak warzywo i chce umrzeć. Nawet się nacpac nie mogę żeby mi lżej było. Zabicie mnie albo wyślijcie mi narkotyki![]()
Moze to znak zebys sie ogarnela w koncu
I chyba jestem uzależniony od swoich antydepresantów, bo jak opuszczę dwa dni dawkę to zaczynam łazić tak jakbym był na zajebistym głodzie i zwierzem się staje nieogarniętym.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Jeszcze Ciebie dojebią problemy.Daj sobie czas.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
bo mnie problemy dojebia...to ja wtedy dojebie te problemy
28 lutego 2019robbon pisze: Moim problemem jest to, że wymyślam sobie problemy. Jebane milenijne pokolenie przejścia, które nie potrafi się cieszyć tym co ma, a ciągle by tylko brało.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.