Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
A podczas gotowania już morfy na łyżce większość bakterii nie ginie?
Pompki często przepłukuje wrzątkiem, a później odrobiną spirytusu przed podaniem .
Igły kupuje w opakowaniach po 100 szt. po 11 zł, 0,5x16mm Romed
Do morfiny, używam filtrów OCB, 5,7mm po 100 szt., ale tych bez papieru! wtedy żadne włókna się nie oddzielają przy odklejaniu papieru.
14 maja 2019opioszmata pisze: Tak, gotowanie unieszkodliwia bakterie, i prawie wszystkie wirusy. Dlatego, tak to jest ważne, aby towar wcześniej zagotować !
Pompki często przepłukuje wrzątkiem, a później odrobiną spirytusu przed podaniem .
Jak już coś piszesz, to choć sprawdź! Po pierwsze żeby "unieszkodliwić bakterie i prawie wszystkie wirusy" nie wystarczy podgrzać towaru. Trzeba przez wiele minut parą wodną (w temperaturze wyższej niż wrzenie wody) działać na narzędzie https://pl.wikipedia.org/wiki/Steryliza ... obiologia).
Po drugie działanie wrzącą woda na JAŁOWĄ PLASTIKOWĄ STRZYKAWKĘ to głupota. Po to są jałowe, żeby nie trzeba było ich przepłukiwać.
Po trzecie odrobina spirytusu w strzykawce, to pewność, że ta odrobina dostanie się do układu krwionośnego. Kolejny kryminał.
NIE RÓBCIE TAK JAK OPISANO WYŻEJ
Po to są po 20-30 groszy strzykawki jednorazowe, żeby za każdym jednym razem każdy, nawet zdegenerowany ćpun miał możliwość zakupu nowej strzykawki i nowych igieł na każde wkłucie! Nie wmówisz mi, że waląc towar po 20zł za tabsę nie stać ciebie na 50 groszy na zestaw strzykawka + igła?
Co do filtrów papierosowych, to pisałem już o tym wielokrotnie... Powodują, że cała sterylność idzie w pizdu!. Stąd pirogeny, stany zapalne, temperatury, zajechane żyły, niedrożności i docelowo zatory. Jak się bawicie na stałe w Iv. tylko filtry strzykawkowe (kupujemy 100 sztuk i wychodzi po kilkadziesiąt groszy za jeden dzięki któremu możemy przefiltrować tyle towaru ile się mieści w strzykawce.
Zdrowia. Wszystkim.
I te filtry też są jednorazowe. Jakie najbardziej nadają się do strzykawek 5 ml? Bo na necie widzę różne rozmiary.
morfina jednak to był zupełnie inny poziom. Podobało mi się bardzo, mimo dwudniowych problemów z oddawaniem moczu.
O właśnie, czy są jakieś protipy na ułatwienie oddawania moczu po opio? W nocy 10 minut siedziałem na toalecie zanim w końcu udało mi się załatwić.
W sumie piękniejsze od fazy były sny, mógłbym cały dzień w łóżku leżeć i myśleć o przyjemnych rzeczach. koda to gówno przy morfinie. Już się nie dziwię, że ludzie się w to wpierdalają. Ja nie mam zamiaru, bo ani nie mam dojścia, ani faza nie pobiła dla mnie tej po DXM i homipcie.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.