- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Albo se melatonine kup xdd
05 maja 2019Ancient Astronaut pisze: Przy bezsenności to akurat bardzo dobra opcja ;)
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Nie poletzam.
wyjąłem z szafy jakąś metalową rurkę, schowałem pod kurtkę, założyłem kaptur i zasłoniłem szalikiem twarz po czym wyszedłem na dwór i szukałem miejsca gdzie nikogo nie ma żeby poczekać tam aż będzie przechodziła jakaś osoba, którą miałem zamiar skasować właśnie przy pomocy metalowej rurki i okraść... co jest kurw
na szczęście wrócił mi zdrowy rozsądek pamietam ze zrezygnowałem z tego planu ale nie pamietam już jak znalazłem się w domu
ja zawsze byłem bezkonfliktowym człowiekiem nie wiem jakim cudem coś takiego strzeliło mi do głowy, ja się nawet nigdy w życiu nie biłem na poważnie XD
Mogę polecić parę mieszanek:
5 mg diazepamu + 2 piwa 6 %
1 mg klonazepamu + 1 piwo %
0,25 mg alprazolamu + 2 piwa %
6 mg bromazepamu + 2 piwa 6 %
2 mg lorazepamu + 1 piwo 6%
P.S. Wymieniłem ``najpopularniejsze`` benzosy.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.