Od 6-7 lat codziennie pije kilka browarów dziennie , teraz dochodzę od 4-5, kłopot w ty że skutki zdrowotne zaczynają wychodzić. Mam co jakiś czas zajebiste stany depresyjne, stłuszczoną wątrobę, i wzrost masy, prawdopodobnie ubiłem (piwem) sobie testosteron (chociaż nie wiem czy od tego) , ogólnie czuje się dobrze jak się napije, a co najlepsze to jak jestem po 5 piwach to praktycznie tego nie czuje i mam ochotę popić wódką, dla mnie jest to już ostateczny dzwonek. Zamierzam się wybrać do psychiatry bo bez alk. nie mogę spać spokojnie, czy możecie mi napisać o co psychiatra pyta i co mi może przepisać ?
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Najlepszym wyjściem jest detoks - tam Ciebie nakarmią benzosami a i może dostaniesz do domu receptę na anksjolityki.
W wieku lat piętnastu
Chłopie idź na detoks, później na terapie AA i wyjdziesz powoli na prosta.
Nic mi nie wiadomo o e-fajce i szkodliwości na wątrobę.
W wieku lat piętnastu
Zawsze pozostaje opcja czarny rynek, ale najlepiej pod kontrolą lekarską bo tak to jeszcze się wpierdolisz niepotrzebnie.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.