13 kwietnia 2019SRTN pisze: Przeczytałem cały wątek, i nie wiem, czy lepiej brać brać na noc, bo może usypiać, czy rano ze względu na to, że to jak trutka na szczury, a strychnina to przecie stymulant. Jakie jest wasze zdanie?
Na noc nie polecam choć znam takich co biora ale sen wtedy to abstrakcja.
Takze lepiej zastanówcie sie ..
Bacopa brana w godzinach wieczornych nie powoduje u mnie takich komplikacji i śmiało można ją wrzucać w godzinach wieczornych. To jest moje doświadczenie z tą substancją, którą biorę od kilku tygodni, ale każdy organizm może inaczej zareagować, więc polecam spróbować i przekonać się osobiście.
Pozdrawiam Cię @AnnaS. Widzę, że bardzo dobrze moderujesz swoje działy i masz dużą wiedzę w tych tematach.
Wiele osob lekceważy rosliny i miesza leki by wzmocnic banie czesto kończy sie to wizyta na SOR-ach.
Kazdy ma inny organizm, nie bede wam prawila kazań ale uwazajcie bo zdrowie i zycie macie jedno.
@04pain
Dziękuję widze,ze tez starasz sie byc aktywny.
Czy zażywanie DXM, tramadolu albo LSD podczas używania Bacopy jest tylko ryzykowne czy to już skrajna głupota?
Sam w końcu nie wiem czy Bacopa jest MAOI czy też nie? Jeśli tak to jak wypada w porównaniu z Różeńcem?
Jaki ma też wpływ na GABA-A? Czytałem, że nadaje się do naprawy neuroprzekaźników po ciągu z benzo. Brzmi zbyt dobrze by mogła to być prawda.
Ech. Kto by pomyślał, że będę zażywał coś czym się nie da naćpać :)
Odpowiadam to jest bardzo ryzykowne.
26 kwietnia 2019Cry666 pisze: Witam wszystkich serdecznie. Mam takie trzy pytanka, bo mi się urlop zbliża i nie wiem czy odstawiać bacope, a tak poza tym to mam parę wątpliwości.
Czy zażywanie DXM, tramadolu albo LSD podczas używania Bacopy jest tylko ryzykowne czy to już skrajna głupota?
Sam w końcu nie wiem czy Bacopa jest MAOI czy też nie? Jeśli tak to jak wypada w porównaniu z Różeńcem?
Jaki ma też wpływ na GABA-A? Czytałem, że nadaje się do naprawy neuroprzekaźników po ciągu z benzo. Brzmi zbyt dobrze by mogła to być prawda.
Ech. Kto by pomyślał, że będę zażywał coś czym się nie da naćpać :)
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
26 kwietnia 2019AnnaS pisze: Wy mnie chyba chcecie wykończyć jak ciocia mowi nie mieszajcie z roslinami lekow by podkręcić korbe/banie/ faze/high czy jak to zwiecie to znaczy ,ze nie warto.
Odpowiadam to jest bardzo ryzykowne.
Czy to prawda, że Brahmi powoduje upregulację receptorów GABA?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.