Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
[mention]mietowy3[/mention]

Tak, nie było sytuacji że totalnie odlatywalem, czy ulegałem tym właśnie negatywnym emocjom. W pewnym momencie w sumie miałem już dość osób które "nadawały na innych falach" i mentalnie się od nich odłączyłem, popłynąłem w swojej wyobraźni
  • 26 / 5 / 0
Dobra, pierwszy raz nieco zjebałem. Ale nieświadomie ;-) Kolega mnie poczęstował dobrym kartonem. Ale akurat byłem po 2 mg klona generalnie zadziałało może z jakimś 10 % mocy i to max! Koledzy poskładani bardzo ostro a ja widziałem ostrzejsze kolory, poczułem lekkie zjednoczenie z naturą i to wszystko.
Z drugiej strony, na trzeźwo bym się raczej na kwasa nie zdecydował :-)
Uwaga! Użytkownik nietrzezwy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1042 / 150 / 0
Kwas powinien mocno działać, a zbijanie go czymkolwiek mija się z celem i jest wyrzuceniem kasy. Ja tam nie żałuję nawet bad tripów, które umiałem opanować i siedzieć spokojnie lub leżeć z muzyczką, one mijały i czułem się spokojnie. Nawet diabły na kwasie potrafią coś dobrego powiedzieć.
  • 1 / / 0
Pierwszy raz z psychodelikami, ogólnie praktycznie zerowe doświadczenie. Bardzo konkretne cele z jakimi kwas byłby zarzucany. Teoretyczne pojęcie jest, pewne i bezpieczne miejsce raczej wybrane. 120 - 150 -180 - 200 ug, czy te dawki mogą zmieść mnie z powierzchni ziemi (ryzyko na bt zawsze jest, akceptuje to) czy to raczej optimum? Którą najbardziej się poleca na pierwszy raz?
Dodam, że brak u mnie w rodzinie chorób psychicznych...
  • 1 / / 0
Może mi ktoś powiedzieć czy mogę zjeść karton z wysokim ciśnieniem tzn 140/80
Czy to jest bezpieczne? To ma być mój pierwszy raz więc się pytam
  • 62 / 5 / 0
14 marca 2019sirfuram pisze:
Pierwszy raz z psychodelikami, ogólnie praktycznie zerowe doświadczenie. Bardzo konkretne cele z jakimi kwas byłby zarzucany. Teoretyczne pojęcie jest, pewne i bezpieczne miejsce raczej wybrane. 120 - 150 -180 - 200 ug, czy te dawki mogą zmieść mnie z powierzchni ziemi (ryzyko na bt zawsze jest, akceptuje to) czy to raczej optimum? Którą najbardziej się poleca na pierwszy raz?
Dodam, że brak u mnie w rodzinie chorób psychicznych...
150 nie powinno Cię przytloczyć, celuj w to
  • 202 / 15 / 0
Radziłbym mniej za pierwszym razem żeby poznać jak to działa, lepiej w tę stronę niż przedobrzyć, do 75ug raczej nie ma opcji na BT, jesli masz pozytywne nastawienie i czujesz się dobrze wal 100. Jak będzie niedosyt to za miesiąc 150
  • 106 / 13 / 0
Spotkal sie ktos z kwasem w postaci Micro Stars? Kwas na takich malutenkich gwiazdeczkach bo mam okazje zaczerpnac troche takiego. Na ero pisza ze jest bardzo ok. I drugie pytanie, sa one podobno nasaczone 270ug, ile z tego wziac na 1 trip zeby dalo rade w razie czego rozmawiac z ludzmi? Myslalem zeby podzielic to na 3 albo dwie czesci.
  • 995 / 104 / 0
Dawke dobierz pod swoj organizm ktory znasz najlepiej. Osobiscie bym to podzielil na 2 czesci bo 1/3 to sie wydaje troche malo i mogloby dla mnie wyniknac z tego uczucie niedocpania. Ale to ja.
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 491 / 64 / 0
23 marca 2019ZibiZibi pisze:
Spotkal sie ktos z kwasem w postaci Micro Stars? Kwas na takich malutenkich gwiazdeczkach bo mam okazje zaczerpnac troche takiego. Na ero pisza ze jest bardzo ok. I drugie pytanie, sa one podobno nasaczone 270ug, ile z tego wziac na 1 trip zeby dalo rade w razie czego rozmawiac z ludzmi? Myslalem zeby podzielic to na 3 albo dwie czesci.
135ug moze być ciut za dużo na pierwszy raz i do ludzi. 90ug powinno być ok.
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.