Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Tak, nie było sytuacji że totalnie odlatywalem, czy ulegałem tym właśnie negatywnym emocjom. W pewnym momencie w sumie miałem już dość osób które "nadawały na innych falach" i mentalnie się od nich odłączyłem, popłynąłem w swojej wyobraźni
Z drugiej strony, na trzeźwo bym się raczej na kwasa nie zdecydował :-)
Dodam, że brak u mnie w rodzinie chorób psychicznych...
Czy to jest bezpieczne? To ma być mój pierwszy raz więc się pytam
14 marca 2019sirfuram pisze: Pierwszy raz z psychodelikami, ogólnie praktycznie zerowe doświadczenie. Bardzo konkretne cele z jakimi kwas byłby zarzucany. Teoretyczne pojęcie jest, pewne i bezpieczne miejsce raczej wybrane. 120 - 150 -180 - 200 ug, czy te dawki mogą zmieść mnie z powierzchni ziemi (ryzyko na bt zawsze jest, akceptuje to) czy to raczej optimum? Którą najbardziej się poleca na pierwszy raz?
Dodam, że brak u mnie w rodzinie chorób psychicznych...
23 marca 2019ZibiZibi pisze: Spotkal sie ktos z kwasem w postaci Micro Stars? Kwas na takich malutenkich gwiazdeczkach bo mam okazje zaczerpnac troche takiego. Na ero pisza ze jest bardzo ok. I drugie pytanie, sa one podobno nasaczone 270ug, ile z tego wziac na 1 trip zeby dalo rade w razie czego rozmawiac z ludzmi? Myslalem zeby podzielic to na 3 albo dwie czesci.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.