Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Tak, nie było sytuacji że totalnie odlatywalem, czy ulegałem tym właśnie negatywnym emocjom. W pewnym momencie w sumie miałem już dość osób które "nadawały na innych falach" i mentalnie się od nich odłączyłem, popłynąłem w swojej wyobraźni
Z drugiej strony, na trzeźwo bym się raczej na kwasa nie zdecydował :-)
Dodam, że brak u mnie w rodzinie chorób psychicznych...
Czy to jest bezpieczne? To ma być mój pierwszy raz więc się pytam
14 marca 2019sirfuram pisze: Pierwszy raz z psychodelikami, ogólnie praktycznie zerowe doświadczenie. Bardzo konkretne cele z jakimi kwas byłby zarzucany. Teoretyczne pojęcie jest, pewne i bezpieczne miejsce raczej wybrane. 120 - 150 -180 - 200 ug, czy te dawki mogą zmieść mnie z powierzchni ziemi (ryzyko na bt zawsze jest, akceptuje to) czy to raczej optimum? Którą najbardziej się poleca na pierwszy raz?
Dodam, że brak u mnie w rodzinie chorób psychicznych...
23 marca 2019ZibiZibi pisze: Spotkal sie ktos z kwasem w postaci Micro Stars? Kwas na takich malutenkich gwiazdeczkach bo mam okazje zaczerpnac troche takiego. Na ero pisza ze jest bardzo ok. I drugie pytanie, sa one podobno nasaczone 270ug, ile z tego wziac na 1 trip zeby dalo rade w razie czego rozmawiac z ludzmi? Myslalem zeby podzielic to na 3 albo dwie czesci.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.