Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 556 / 2
Tabletki mig to dobry ibuprofen. No moze pod koniec swojego posta troche naknocilem masz racje.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 530 / 141 / 0
Może i dobry, ale po co ktoś miałby sobie zawracać głowę organizowaniem niemieckiego ibuprofenu, gdy może kupić jakikolwiek inny?
Czasami nie wiem, czy trollujesz, czy piszesz serio. Jeżeli serio, to po co z pełnym przekonaniem piszesz rzeczy których nie sprawdziłeś, „gdzieś słyszałeś”, „ktoś ci mówił” itp. Może po prostu się zastanów i pisz tylko rzeczy które są prawdziwe?
  • 3455 / 556 / 2
Ten ibuprofen mozna kupic w kazdej aptece czerwone opakowanie mig sie nazywaja. Tylko ze firma to Berlin Chemie i tyle. Masz racje musze dobrze zastanowic sie nad tym co pisze zeby nie wychodzil troll.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 648 / 63 / 0
Wy też tak macie że żadna ilość Majki was nie upierdoli .Bo ja nie wiem ile bym strzelił to za nic nie mogę się ujebac A dostęp mam w sumie nie ograniczony ale na myśl że miałbym walić ponad gram Majki na dobę to już mi nie dobrze
  • 4603 / 2207 / 1
Na pewno dobrze przeprowadzasz ekstrakcję? Bo znam takiego jednego co walił 500mg majki na raz, a jak pokazał jak robi ekstrakcje, to nie wiem, czy 5% wyciągał z tabsy. Najlepiej spróbuj z ampułkami. Weź dawkę 40mg morfiny w płynie. Jak zadziała, to znaczy, że kłopot leży w technice przerobienia. Jak nie zadziała, to znaczy że masz coś w sobie, co uniemożliwia się nastukanie (są takie schorzenia związane z wchłanianiem)
  • 468 / 98 / 0
Dwusetka przerabiana w całości, ostatecznie roztwór 5-6ml? Jest sens w takim stężeniu, czy lepiej dwa razy po 100mg po 5ml?
If I could be free from the sinner in me
  • 648 / 63 / 0
Przerabiam tak jak Bóg przekazał z 200mg wychodzi.mi 6ml gdzie roztwór gotuje I później jeszcze przeplukuje żeby nic nie zostało.wjazd jest z takie tablety I nic po za tym. Jedynie metadon upierdala dobrze
  • 4603 / 2207 / 1
Czyli morfina to nie narkotyk dla Ciebie. Szukaj alternatywy, bo szkoda i kasy i zdrowia. No i wkurw tylko konkretny po takim nie działającym strzale srogi.
  • 386 / 5 / 0
Szybkie pytanko. Mam zerowe doświadczenie z morfiną, jedynie PST. Można jakoś porównać obecne maki, lub te starsze francuskie do morfiny? W sensie, jaka ilość morf będzie odpowiadać np. 500 g. Bakallandu 55 (tego ostatniego). Lub te Tureckie b-nussy?
Z góry dziękuję

edit: morf podana doustnie

-----------------------------------------------------------

edit: jestem rozczarowany, poszło 100 mg mst i porownalbym do +/- 1 kg tureckiego Bakalnussa.

Scalono. taurinnn
  • 800 / 67 / 0
No bo ciężko porównać morfine doustnie do przepluczki - ona miała zupełnie inne spektrum działania, takie pełniejsze. A samej majce per oral czegoś brakuje, potrafi fajnie grzać, ale dla osoby, która leciała na PST to będzie bez fajerwerków.
Nie wiem na jakim poziomie są obecne maki, ale 100 mg majki to się równa 30 mg przyswojone, więc to też niedużo dla osoby z tolerancją. Jak ja przeskakiwałam na majke w lecie, to dopiero 100 mg IV (!!!) mnie jako-tako satysfakcjonowało po Helcomach 73/83. Tak więc łatwo sobie wyobrazić ile tego mogło być w takich niewinnych paczuszkach maku i to jeszcze przyswajanych per oral przecież! :) Tak sobie liczyłam, że dwie paczki tamtego Helcoma musiały mieć z 300 mg morfiny, skoro działały podobnie jak 100 mg IV.
@daammk
"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."

I’m medicated, how are you?

Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.