Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Nie ma czegoś takiego w faq. Jest tylko że nie trzeba otoczki zmywać z właśnie cirrusu I acataru
Ostro siada na łeb, przy czym euforia moim zdaniem jest mniejsza niż p.o.
Ale jest bardziej dziko.
01 marca 2019hyber123 pisze: najlepiej acatar -acti tabs - tego to nawet nie filtrowałem masy tabletkowej, a wychodziło bardzo dobre :)
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
20 marca 2019LittleQueenie pisze:Podbijam. Stuprocentowa racja, swoje kotki pędzę wyłącznie na acatarze acti-tabs, i takiej też nazwy używam w aptece, bo raz mi dali acatar ten sprej do nosa przez przypadek :D Kozaki wychodzą, plus podanie p.r. no po prostu miodzio :) Poleżę po podaniu tak z 5 minut i czuję, jak faza wjeżdża.01 marca 2019hyber123 pisze: najlepiej acatar -acti tabs - tego to nawet nie filtrowałem masy tabletkowej, a wychodziło bardzo dobre :)
*(pr sie nie sprawdza, tj działa ale większy szał mam po p.o)
"Rutyna to rzecz zgubna "
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.