4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 610 / 133 / 0
no na to wychodzi. najlepiej acatar -acti tabs - tego to nawet nie filtrowałem masy tabletkowej. a wychodziło bardzo dobre :)
  • 1610 / 55 / 0
Założe się że są jakieś takie maciupkie? To powinno być wszystko w faq kiedy trzeba filtrowac a kiedy nie kurcze
  • 610 / 133 / 0
Tak, są małe bez otoczek. Ależ jest. trzeba tylko czytać dokładnie :) a nie na ciśnieniu
  • 1610 / 55 / 0
U mnie nie funkcjonuje takie pojecie jak ciśnienie hahah. Jak planować to tylko z rozwagą, no chyba że się po ludzku wkurwie wkońcu że nie umiem nawet rozgnieść jebanych tabletek : D

Nie ma czegoś takiego w faq. Jest tylko że nie trzeba otoczki zmywać z właśnie cirrusu I acataru
  • 276 / 31 / 0
Mnie na ciśnieniu najbardziej wkurwiają osłonki od sudafedu. Masakra, jeden wacik idzie na dwie tabletki, kiedy do innych tabsów z pseudoefką wystarczały mi na całość dwa waciki.
Uwaga! Użytkownik Syropik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1893 / 181 / 0
metkat podany w Oko Horusa ma potencjał. Wypity, powoli się rozkręca, jest fajnie, faza schodzi i na tym koniec. Podając per rectum, może nas zaskoczyć, możemy się poczuć rozczarowani, gdzie ten wypierdol, aż tu nagle wejdzie i będziemy ostro sfazowani nawet o tym nie wiedząc. Sam się o tym ostatnio przekonałem zapodając kota z dwóch pak p. r.
Ostro siada na łeb, przy czym euforia moim zdaniem jest mniejsza niż p.o.
Ale jest bardziej dziko.
  • 880 / 363 / 6
01 marca 2019hyber123 pisze:
najlepiej acatar -acti tabs - tego to nawet nie filtrowałem masy tabletkowej, a wychodziło bardzo dobre :)
Podbijam. Stuprocentowa racja, swoje kotki pędzę wyłącznie na acatarze acti-tabs, i takiej też nazwy używam w aptece, bo raz mi dali acatar ten sprej do nosa przez przypadek :D Kozaki wychodzą, plus podanie p.r. no po prostu miodzio :) Poleżę po podaniu tak z 5 minut i czuję, jak faza wjeżdża.
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 1610 / 55 / 0
Ja też potwierdzam. Z czym jest drogi I nie wiem jak skoro macie mozliwosc nie wolicie robic z cirrusa.... A ostatnio zapłaciłem 18zł za pake na jakiejs wsi... Kupujcie w miastach
  • 610 / 133 / 0
U mnie ceny się wachały od 13.99 do nawet 19.99.
  • 3583 / 582 / 1
20 marca 2019LittleQueenie pisze:
01 marca 2019hyber123 pisze:
najlepiej acatar -acti tabs - tego to nawet nie filtrowałem masy tabletkowej, a wychodziło bardzo dobre :)
Podbijam. Stuprocentowa racja, swoje kotki pędzę wyłącznie na acatarze acti-tabs, i takiej też nazwy używam w aptece, bo raz mi dali acatar ten sprej do nosa przez przypadek :D Kozaki wychodzą, plus podanie p.r. no po prostu miodzio :) Poleżę po podaniu tak z 5 minut i czuję, jak faza wjeżdża.
Chętnie pofazuję razem z Tobą :D
*(pr sie nie sprawdza, tj działa ale większy szał mam po p.o)
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.