Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 2429 / 579 / 155
Re: Melisa
Nieprzeczytany post autor: taurinnn »
Duże dawki mnie zamulały. Przyjmowałam w tabletkach i w postaci naparu. Mniejsze po prostu koiły nerwy. Nie żeby działały np. na ataki paniki, ale na stresy życia codziennego (praca etc.) w sam raz. Z czasem niestety działanie może trochę słabnąć.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / 3 / 0
Mam nadzieję, że temat nie do końca zapomniany i komuś pomogę. Zaparzana melisa faktycznie słabo działa, bo substancje czynne nie rozpuszczają się w wodzie. Kupcie w aptece naturalny olejek eteryczny melisowy- 100% wyciąg z melisy. 5 kropli w chwilach stresu na kostkę cukru albo łyżkę oliwy z oliwek i działa wspaniale, w moim przypadku nie da się mnie wytrącić z równowagi :) Przyjemny chill, ciężkie powieki i ciągły uśmiech.
Polecam w chuj ludziom z kołatającym sercem- serce mocno spowalnia, zupełnie inaczej niż przy jaraniu trawy. Nie mieszałem, bo już nie palę, ale pewnie pogłebi chill i uspokoi serducho.

Przed snem 10 kropli, często jest się spokojnym nawet rano, ale nie utrudnia pobudki. W internetowych aptekach od ok. 15zł za buteleczkę 10ml, ja kupiłem w aptece po 7zł opakowanie. Polecam w chuj
  • 134 / 29 / 0
Ciekawa relacja dzięki za info. Takie krople w podwyższonej przyswajalnosci jeszcze na lyzce oliwy faktycznie mogą zaskoczyć chyba mnie przekonałeś.

Co do naparu mam wrażenie, że efekt to raczej placebo....praktycznie nic nie czuje poza smakiem a robie go z co najmniej 3 saszetek na szklankę.
Uwaga! Użytkownik snake3ater jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1864 / 699 / 0
Próbowałem olejku, ale intensywność smaku i zapachu mnie odrzuca, choć działanie zauważalne, zdecydowanie wolę go użyć do kąpieli, lub w "kominku".
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 1042 / 150 / 0
Używałem naparu z 1, 2 i 3 torebek ponieważ w miarę rozwoju tolerancji pierwotna ilość ma działanie subiektywne na nerwy i zawsze kojące na układ trawienny. Nie ma jednak wątpliwości, że w przypadkach łagodnych pomaga zasnąć.
  • 645 / 69 / 0
Gdzieś przeczytałem, ze może podbijać działanie benzo.
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 1042 / 150 / 0
Może z racji działania synergicznego.
  • 880 / 363 / 6
Nastawiona nalewka z przepisu @DexPL świeżo po zlaniu i dodaniu cytryny i miodu smakuje prawie tak dobrze jak Jagermeister :D Musi się przeżreć parę dni, a jak to walę jak alkus. Ale uspokaja wybornie, wielkie dzięki, karma już przyznana!
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 4603 / 2208 / 1
To specyfik z tradycjami. Działa zawsze;)
  • 1 / / 0
Ktoś próbował mixu z tryptofanem? jakies negatywne efekty?
ODPOWIEDZ
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.