Polecam w chuj ludziom z kołatającym sercem- serce mocno spowalnia, zupełnie inaczej niż przy jaraniu trawy. Nie mieszałem, bo już nie palę, ale pewnie pogłebi chill i uspokoi serducho.
Przed snem 10 kropli, często jest się spokojnym nawet rano, ale nie utrudnia pobudki. W internetowych aptekach od ok. 15zł za buteleczkę 10ml, ja kupiłem w aptece po 7zł opakowanie. Polecam w chuj
Co do naparu mam wrażenie, że efekt to raczej placebo....praktycznie nic nie czuje poza smakiem a robie go z co najmniej 3 saszetek na szklankę.
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.