Polecam w chuj ludziom z kołatającym sercem- serce mocno spowalnia, zupełnie inaczej niż przy jaraniu trawy. Nie mieszałem, bo już nie palę, ale pewnie pogłebi chill i uspokoi serducho.
Przed snem 10 kropli, często jest się spokojnym nawet rano, ale nie utrudnia pobudki. W internetowych aptekach od ok. 15zł za buteleczkę 10ml, ja kupiłem w aptece po 7zł opakowanie. Polecam w chuj
Co do naparu mam wrażenie, że efekt to raczej placebo....praktycznie nic nie czuje poza smakiem a robie go z co najmniej 3 saszetek na szklankę.
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.