Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
12g doustnie, bez ekstrakcji. Kilka g przeżute a część wpakowana w całości.
Start ok 20, wejście 22:30. Od 23 do 2 było w zasadzie najciekawiej.
Fale dunaju na obrazie, wyostrzone kolory i ciekawe przemyślenia.
Jak włączyłem muzykę to odpłynąłem w galaktykę z jej nut :)
Źrenice jak 5 zł ok 22 zwiastowały nadejscie.
Następny dzień z rewelacyjnym samopoczuciem ale rano już czułem się normalnie.
13 maja 2018cr pisze: Zeżarłem tego tyle i nigdy nic zostały do testowania tylko te "firmowe" Seeds of the Gods" ale na razie to polskie sklep budzi podejrzenia. Ktoś je jadł?
Moje pytanie: czy będąc pod wpływem 15g psilocybe galindoli (działają osłabienie mentalnie i dobrze wizualnie - przedwczoraj brałem 17,5g psilocybe atlantis) zadziałają na mnie LSA lub inne enteogeny z grupy tryptamin?
11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
Miało być 12 g ale zadzwonili do mnie i powiedzieli że więcej nie mają. Te 12 g miało starczyć na 2 tripy i
teraz skoro mam 9 g zastanawiam się czy nie zjeść wszystkich. Boje się trochę, że jeżeli zjem tylko 6 g to
poza falowaniem obrazu i lekką euforią nie doznam nic więcej, a czekam na tego tripa dość długo.
To mój pierwszy trip, ale chciałbym doznać pełni doświadczenia, jak myślicie 9 g to nie za dużo?
Właśnie - wiele zależy od tego w jakich okolicznościach chcesz brać ten powój - na imprezę, czy jakąś domówkę gdzie będzie wiele osób nieświadomych Twojego stanu, to nie polecam - do imprez lepsze jest LSD albo np 2C-D. Także zważ też na setting, bo nie każdy psychodelik nadaje się do każdej sytuacji ;)
Sam jadłem kilkukrotnie powój (tylko hawajski, ten podobno najmocniejszy) ale jako, że było to z 12-13 lat temu, to nie pamiętam nawet dokładnie ile brałem (wiem, że więcej niż "średnia" na erowidzie) i się zawiodłem, bo poza lekkim falowaniem tekstur i wyostrzonych kolorów nic większego się nie stało.
Powiem szczerze - zjedz, jeśli czujesz się na siłach. Jeżeli nie zrobisz tego w głupi sposób lub w głupiej sytuacji to nic złego poza wymiocinami Ci się nie stanie.
Chyba, że czujesz się na siłach i wiesz, że jak zaczniesz się źle czuć to nie złapiesz bad tripa tylko sobie poradzisz to możesz próbować. Mi zarzucenie dużej dawki powoju hawajskiego dobrze nie zrobiło, ale nie żałuje ;)
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.